Friday, February 26, 2010

Pas tgok Adnan Sempit rasa nak carik pakwe Mat Rempit haha adoi~

sejak lately ni cam mati kbosanan dalam bilik
padahal banyak nak study haha
bila bosan2 mula la pikir bende2 yang x patut dipikirkan

so rina pon ajak kawan2 teman jalan2 malam ni (malam kamis)
adah ngan miza je free
boringla kalau lepak2 je kan
rina pon ajak tengok Adnan Sempit
orang cakap besh sangat

kami pon pegi tengok

BIASE JEEEE

Papadom better 80 kali gande

ade la lawak2
maybe lelaki punye lawak kott
tapi rina tengok makcik kat depan ketawa overr je

tapi xpela
atleast takdela duk bilik menilik nasib

hehe thanks miza dan adah kerana menggembirakan hati saye malam ini
terima kasih adah kerana tuang2 minyak kete saye yg bankrupt ini

i feel better now
^__^

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

enjelinajolipit 26/2/10 12:54 PM  

sila topap rasa humor anda. org alin sume gelak, lu bole takde perasaan? memang layak jadi cikgu disiplin

si pOlan 26/2/10 3:02 PM  

nak pkwe mat rempit??sye ade mmbe.ley tulun usya.hahahaha

Quzer^27 26/2/10 8:03 PM  

adnan sempit bese2 jek cite die...dahtu ade antara lawak die sbnrnye lucah...lagi2 si along tuh...

Rina (◕‿◕)✿ 27/2/10 9:47 PM  

enjelinajoli : hahah. ade jual x topup humor, nak beli ni :p

si polan : oh xpela. wa x main la xde bumbung,nanti hujan wa basah hihi :p *main2 je

quzer : em no komen hehe. cume ade cte yg lg lawak pade ni. even spongebob lg lawak :p

artszfar 1/3/10 4:04 PM  

Mr Bean lagi lawak.

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top