Sunday, February 07, 2010

bla bla blah

Thanks all for the responses for the previous post.
ramai yang pm sama ada tru blog, fcebook or ym, thanks a lot for the advices..
nanti rina akan fikir2kan semua nasihat and i'll decide as soon as possible what ive to do..

ni rina nak balik rumah ni..
tapi kemalasan melanda diri hehe
penat semalam x habis lagi..

 
we all pegi Mines..
beshh..
pegi dengan jem,adah n mun sekali xde dalam pic.

x beli ape pun..
no money no talk
heheh

tapi somehow..i don't feel happy..
deep inside there still a feeling that really disturbing me..
huhu..

so ive decide to go home today..
meet my lovely parent
my nieces *kesayangan cik lia


 
that's all

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

- Gie - 8/2/10 1:38 AM  

buruk siot mke aku time tu.

Anas,  8/2/10 9:30 PM  

rina buat effect bg dia jd paling tinggi dlm gambar ni

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top