Friday, February 19, 2010

Hiking at Broga Hill #1 ~*

Besh sangattt!~*

semalam tiba2 cam berborak pasal Broga Hill
aritu farah and the geng pergi Broga Hill
so rina macam teringinnn sangatttt!

then tibe2 je erien cakap "jom pegi esok"
rina pon "jom"
epul pon ok
hud pon ok

malam semalam ajak ramai2 pegi
ajak esah
ajak ariff

yang lain2 xmau ikut.
so sila jeles.
hahahah

Pagi tadi plan nak g kol 6.20 am
sebab subuh kol 6.10 am

tapi tiba2 ade orang melabur saham nasional berhad dengan lamanya mesti untung ribu2 tu
hahah
drag sampai 6.40
T_T

memang niat nak tengok sunrise memang tak laaa kan
sunrise ape kalau stat daki kol 7??

tapi tape. 
nak naik jugak.

beshhhhh
festime nii naik bukit sampai pucak lak tuu
jakun2

masa form 1 dlu ade la hiking tapi lurus je jalan dia hehe

ni memang penat 
tapi xde la mencabar sangat
(padahal aku yang paling lembab)
hihi

nak cite sambil tunjuk gambar lah

sebelum start, muka ceria. ade je gambar sebelum start yang lain
tapi tiba2 gambar ni cam cun whahaha. pasan. jangan muntah ye
tunggu wahai encik broga, akan kutawan diri mu
wkaka. xleh blah gambar ni
saje letak nak bagi korang menyampah hihi

tiba2 dah xde gambar 
(sila kira berapa kali saye menyebut tiba2 =_=")

ade je gambar. tapi xbanyak n xcantik.
tunggu dri camera aishah

bersambung~*


iklan. 
gambar g The Curve haritu
azie baru upload gambar kat facebook
aritu xde gambar dorang ni
farah,muna,rina and azie
korang dah femess!
hiks.

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nazatul shima 19/2/10 2:20 PM  

kat area mane Broga Hill ni rina?hehe..jog ey kat sane?:)

Rina (◕‿◕)✿ 20/2/10 12:01 AM  

kat semenyih
xdela. panjat bukit

besh2. ramai gak dak uniten pnjat bukit tu hhehe

Rina (◕‿◕)✿ 20/2/10 12:01 AM  

kat semenyih
xdela. panjat bukit

besh2. ramai gak dak uniten pnjat bukit tu hhehe

Khairiah Jelani 22/2/10 3:45 AM  

..baru tau ada Broga Hill kat Semenyih. Cam tempat rekreasi ker?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top