Thursday, February 18, 2010

Fesyen Tudung #1

Grad night semakin dekat. baju pon dah ada hehe.
baju biasa je..
simple2 je takde sape nak tengok pon huhu

kawan2 macam2 fesyen la dorang nak pakai
dress la, boot la, accesories  n tak terlupa fesyen tudung.
nasib baik tak terlupa, kalau terlupa camne?
hohoho
hopefully takdela tudung tibe2 melayang kan malam tu..

jangan risau, pakai tudung pun boleh cantik gak.
maybe korang da bosan dengan fesyen tudung yang biasa ke kelas kan kan?
cam rina, boring gak asik rama-rama je hari2 hahah

so maybe nak kelainan malam tu 
rina pon Google2 fesyen tudung n jumpa macam2 fesyen lah
n rina ada jumpa websites yang ajar camne nak menggayakan tudung
*a lot of thanks sape2 yang sediakan pic ni, rina  x sempat nak save websites tu, just save terus je*

meh rina share ape yang rina jumpa~*

eh before tu rina saje nak share ilmu sikit..
pemakaian tudung yang sempurna ialah bila tudung tu labuh menutup dada,leher dan telinga..

pandai2 la korang pilih ek
rina pon bukan baik sangat huhu
saje je nak share, x salah kan hihi ^_^

hari ni 3 gaya dulu~

(1)


(2)





(3)



saye suka muke model no 2 n no 3 hihi cutee

besambung~*

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nazatul shima 18/2/10 1:06 PM  

waa..nk gi jugak gradnite uniten..wuuuu~ :(
tapi,table bf cma da full ngn kwn2 die..isk3..:(

seniman,  18/2/10 1:28 PM  

anda tertinggal satu tips yg penting lg ni ..
- di samping labuh menutup dada,leher& telinga,ia juga mestilah tidak jarang/nipis kan.
- tudung jg perlu sedondon dgn baju;sopan & menutup badan & tidak melekat sgt di badan :)

wah.mesti cantik kalau ikut tips2 dr cik Rina & tambahan di atas .

*just blog walking*

Rina (◕‿◕)✿ 18/2/10 3:38 PM  

cma : eh bf dak uniten ke? faiz yushalani ke? la kecik tol dunia hehe.

ade je tempat lain kosong. ajak die duk meja lain. meja pn ad kosong. leh je nak tukar pn :)

seniman : thanks for your advices..hihi..ilmu cetek skit..time kasih tlg tmbhkan :)

Nazatul shima 19/2/10 2:22 PM  

oh,knl ey faiz?hehe..
emm..bkn xnk duk meja len, nnti die separate plak ngan kwan2 die..

Rina (◕‿◕)✿ 20/2/10 12:00 AM  

kenal cmtu2. my batch dulu ;)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top