Sunday, February 28, 2010

Tukar nama~*

 
ingat tak rina ada cite kak mila (my cousin) selamat lahirkan sorang lagi baby girl..
tapi baby tu sakit..
oleh sebab tu, kak mila decide tukar nama
(petua orang tua2)
dari nama Arina Damia
jadi nama
Afrina Zaheera


waaa tak besh haha
da elok2 panggil Mia
kali ni dorang decide nak panggil Ari =_="
tak comel!
rina pakse kakak2 dia amirah&aesha panggil Rara 
hihi
baru tiuttttt


semoga Rara kembali sihat dan dapat menjalani kehidupan di muka bumi Allah ini
aminnnn

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

farhana 1/3/10 3:42 PM  

Dua2 nama pon sedap :)

Nazatul shima 2/3/10 12:51 AM  

comel je name baby ni..ala..cute2.hehe..:)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top