Thursday, February 11, 2010

Post lagi dan lagikk

tibe2 rasa nak post.

korang penah dengar x? 
"hari2 bukak FB dapat rm100"
lol

ni cam MLM la kot
carik2 orang2.
bile orang masuk die dapat percent kan.
btul tak??
ke salah :p

pastu addla ramai2 orang kat FB untuk dapatkan orang under dia.

xtaula ape tujuan orang add rina.
tapi sekarang dah 50 ++ friend requests rina x approve..

seriously bukan sombong
cuma rina malas la nak add orang x dikenali ni
da la xkenal, x introduce diri plak 2..

lagipun kat fb rina tu banyak gle pics, maklumat peribadi
bahaya tol sekarang ni

orang lain maybe selambe je
tp rina x sukela penuhkan list friends dengan orang yang x dikenali n x mahu nak kenal

rase ramai je camni kan?

macam nila
dunia tanpa sempadan


4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

teRi 11/2/10 7:45 PM  

cmni la xapprove teri! ;(

Wanie-san 11/2/10 8:00 PM  

mmg pon..kdg2 saje publishkan pic diorg pegang duit byk2..
siap ade ckp.."baru join dah dapat RM1000..lame bertambah lg..." rasa menyampah pun ada tau..huhu

enjelinajolipit 11/2/10 10:06 PM  

oh, ni mlm. benci benda ni. nak register kena rm100. duit tu nanti dpt kat upline kite. then org bawah kite bayar 100, dapat kat kite, pesen cari2 org. macam main sedekah2 duit la jugak. baik x payah.

Rina (◕‿◕)✿ 12/2/10 10:46 AM  

teri : erk. approve da kan =_="

wanie-san : tu la kan. menyemak kt fb je. ckup2 la fb tu da semak hahah

enjelinajolipit ; tula. cam xde usaha. serupa judi x? huhu

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top