Sunday, October 03, 2010

AKU MALUUU

masa form 1,
rina pernah masuk SMA Kuala Lumpur (SMAKL) untuk 2 weeks
before masuk MRSM Kuala Klawang


kat SMAKL ni kalau nak mandi, tak boleh mandi guna shower
semua kena mandi kat sinki
tadah air dalam baldi
then mandi berkemban kat luar ramai ramai
sangat tak best kan?


entah macam mana one day rina tengah mandi
tiba tiba terlucut kain batik tu!
masa tu ada 2 orang senior tengah mandi gak
semua tebeliak beliak mata tengok rina
hahaha


Malu giler!


ehh jangan bayangkan bukan bukan
masa tu FORM 1 lagi k. takde pape huh
*tiba tiba rasa malu lak. tapi ni masa form 1 la korang..tak masuk 13 tahun pun lagi. budak bawah umur lagi k. isk..suke nak pikir bukan bukan T__T *


memang siksa la tinggal kat sana
air selalu takde
bila air takde kena mandi kat kolah tadahan air ramai ramai


masa tu dorm rina kat tingkat 4
nak ambil air dari bawah bawak naik atas
memang muscle tangan tangan rina
ok
lebih lebih lak cerita.

hehe..

rina dah pernah cerita tentang kejadian yang memalukan ini dulu.
rina cerita lagi sekali untuk contest "Aku Maluuu" organize by Kata Kila.

Kila! rina dah malu giler ni, sila bagi menang ye!
haha


rinastories

rina tag 3 orang!
Cepat buat! hari ni last date!!


18 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

soffea 3/10/10 7:05 PM  

owh.. join contest ke?

wish u da best ya. mesti menang. chayokk!~ ^__^

shasha 3/10/10 7:09 PM  

OMG! sis Rina malunyaaa.. :D

naseb baek baru form 1..hihi..

gudluck yea sis. Sya pon join. hiks

Iszmir Nazmi 3/10/10 8:35 PM  

salam

hahaha cter pasal asrama mmg byk kenangan yg memalukan dan melucukan. kuch pun ade banyak cter camni.hehehe. haish..sungguh muda ketika itu (camla tua sangat skang :P)

LiFe KaMi 3/10/10 8:43 PM  

hehehe malu gilerrr...
rina ngan che armster sama jer last minit bru nk tag yer, ni yg jd malu ni..hehe
mmg tk sempat nk buat..huhu

kata kila 3/10/10 8:53 PM  

wahhhhhh nampak apa nampak apa?kehkehkehkeh


sayang thx joiN!

Kuman Chaos 3/10/10 8:54 PM  

asrama.. semua macam tu rasanya.. "community bath" kitaorang panggil.. tak kira lagi yang terjun terus dalam kolah besar tu ehehhe
Kuman "DIGI" Entry

$h@h_Izn@n 3/10/10 11:18 PM  

ayark..rugi x sesekolah ngan rina...kih3...just joke...wish u all d best n have lucky to win d contest k... nice pic...:)

Che Armster 4/10/10 3:29 AM  

kenapa aku bukan seorang senior perempuanmu hahahaha

doop 4/10/10 10:05 AM  

lucah ni lucah. haha

koktel,  4/10/10 2:19 PM  

haha..ak dh terbayang..muahahahaha..

yieyaw 4/10/10 2:45 PM  

da dapat bayangan dia..
Yieyaw mmg imaginasi tinggi..
Hoho

Rina (◕‿◕)✿ 4/10/10 7:07 PM  

soffea : tenkiu!! hehe

shasha : hahaa, tu lah, nasib baik baru form 1. gudluck to u too dear :)

kuch : wslm. kuch da tua!! hihi

life kami : alaaa, che arm ni sibuk nak tag jugak haha :P

kila : hoit! tgk bdn sendiri bleh tak hahaha

kuman : huuu...abes tercemar kolah tu haha. kat mrsm xd cmtu hehe

shah_iznan : tu pic tuan contest laa hehe

che arm : gatal oh! haha

doop : huwaa..lucah keee...form 1 ok..form 1..kecik kenot je lagi adoyaii

koktel : ceit. FORM LAH WEI

yieyaw : sila byg budak kecik ok!

cimon : huwaa...tgokla komentor2 ni, wat rina btambah malu jeee T___T

Al-Fikr 4/10/10 8:32 PM  

duduk asrama dr form 1 sampai habis U, terlalu bnyk benda yg dibuat smpai xtau mne yg best+ the best....

PinQib 4/10/10 9:52 PM  

good luck tauuu


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Shocking Fact about Justin Bieber!

Kelkatu 4/10/10 11:54 PM  

malu nye..nasib baik la rina duk skolah tu kejap je..kalo x smpai ke tua la org ingat..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 5/10/10 6:20 PM  

al fikr : same with me! :)

pinqib : thanks!!

kelkatu : hehe..betol2. klo x, mmg kne bahan lah haha

fndrocka 17/10/10 7:34 PM  

Kalau kat dlm bilik air..kira boleh terima lagilah..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top