Wednesday, October 06, 2010

First time (the end hehe)

Rina baruuu je balik ni

belum habis lagi sebenarnya, tapi rina minta kebenaran balik awal sikit.
sebab esok ada site visit lain pulak.

plus, otak dah nak meletup.
menerima input dengan banyak.
tak tido semenjak 6 pagi semalam.

so, pukul 4 pagi rina balik.
sekarang tengah berusaha untuk menidurkan diri.

dah lebih waktu tidur, memang jadi susah lah nak tidur kan..

kereta memang tak banyak tadi

rina drive laju tak laju sangat lah
cuma tak bagi signal je :P




Gambar tak cantik.
ambil time drive :P

sila jangan contohi :P

apa apa pun, alhamdulillah selamat sampai.

sepatutnya boleh masuk pukul 12, tapi rina nak masuk pukul 10.

jom tido!


9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

kata kila 6/10/10 9:01 AM  

rinaaa!pasaipa amik gmbr masa drve.grrrr

Faizal n Fashitah 6/10/10 9:04 AM  

Kesian keje lebih mase. Tapi bahye betul la u ni.. Tapi kalau I balik sorang2 awal pagi camtu pun mungkin I akan ambik gamba sambil driving gak la hehe..

aisyahHumaira 6/10/10 12:53 PM  

Salam Rina...

Rehatkan diri secukupnya..n hati2 semasa memandu.. ^^

dark sengal 6/10/10 6:20 PM  

hye sis.. anda di-tag

http://melovecontest.blogspot.com/2010/10/nfahks-giveaway.html

tenkiu...

Rina (◕‿◕)✿ 6/10/10 7:28 PM  

kila : nak ilangkn rs tkuttt haha

F & F : hehehe kan. okla tu. lg bhy bls2 msg ms drive kan :P

hamzah : lu x abes2

kak aisyah : wslm. terima kasih kak :)

dark sengal : tenkiu dear..klo smpt sis wat ye :D

Rina (◕‿◕)✿ 6/10/10 7:28 PM  

kila : nak ilangkn rs tkuttt haha

F & F : hehehe kan. okla tu. lg bhy bls2 msg ms drive kan :P

hamzah : lu x abes2

kak aisyah : wslm. terima kasih kak :)

dark sengal : tenkiu dear..klo smpt sis wat ye :D

Rina (◕‿◕)✿ 6/10/10 7:29 PM  

kila : nak ilangkn rs tkuttt haha

F & F : hehehe kan. okla tu. lg bhy bls2 msg ms drive kan :P

hamzah : lu x abes2

kak aisyah : wslm. terima kasih kak :)

dark sengal : tenkiu dear..klo smpt sis wat ye :D

Iszmir Nazmi 7/10/10 9:18 AM  

salam

die kalau da balik kul 4pagi, kapla da agak ting tong tu yg xde mende nk dtangkap tgh drive sempat snap.hahaha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top