Saturday, October 09, 2010

Segar balik!

Malam tadi rina tidur pukul 9 malam dan bangun 9 pagi
hehe..

12 jam tidur.

penatt sangat sangat semalam pergi site sampai pukul 4.30 pagi.
ni second time pergi tapi terasa penat sangat
entah kenapa.

stamina kurang maybe?

semalam rina buat medical check up untuk OBM (kursus nanti rina cerita)
doktor kata tekanan darah rina rendah T__T

tapi semalam memang memalukan,
rina pergi medical check up lupa nak bawak keluar duit.
duit dalam purse ada RM20 je

kelam kabut call abah bawak duit lebih.
nasib baik buat kat klinik dekat rumah

tension lah Pantai Dalam ni takde bank!
*tiba tiba*

rina suggest, sapa sapa nak kaya,
bukakla KFC, MCD, Pizza Hut, Bank, di Pantai Dalam.

Petronas dah bukak dah
memang laku lah

ok, ape aku merepek ni

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

iqbalsyarie 9/10/10 10:56 AM  

Ya, hampir saja saya bertanya soalan yg sama. Apa rina merapu tu? :P

Entry Baru:
-Insaf sekejap

hamzah ian 9/10/10 12:47 PM  

nanti gua dah besar gua bukak bank ok.. walaupun gua stadi engineering..

har har har

yieyaw 9/10/10 4:52 PM  

merapu la lagi rina

JelinaJoli 10/10/10 12:00 AM  

ohhoooo...
hutangla bil cekap tuhhhhh

azzey 11/10/10 12:05 PM  

Rina: agaknyer slalu pnt ni mmg ada kait- mengait dgn tekanan darah kannnnnnn.......

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top