Wednesday, October 06, 2010

Tak sabar mahu tidur

Hari ini rina mahu tidur awal.
memang sangat tak larat dah.

semalam balik pukul 4 pagi,
bangun subuh,
tidur balik
dan bangun semula pada pukul 9.30 pagi untuk ke pejabat.

nasib baik sempat,
dapat ikut senior engineers ke 3 stesen (PMU) sekitar KL

dan sekarang rina sangat letih.
tak sabar nak solat Isya, kemudian tidur Zzzz

tapi sebelum tu, nak update sikit lah.

ni jamuan raya di TNB Kepong pada Hari Selasa
memang meriah, macam macam ada.
rina sempat rasa, 
Nasi beriyani ayam golek, Char Kueh Teow,  Satay, Rojak buah, dan cendol


hehe

dan ini adalah salah satu stesen (PMU)

diorang kata ada makhluk lain tinggal, sebab stesen jarang ada orang.
ramai dah pernah kena ganggu.
huhuhu..

malas nak fikir.
fikir kerja je.

T___T

ok dah,
jom solat dan tido.


10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

hiro 6/10/10 8:31 PM  

PMU..adik PMR kn..ehee

hamzah ian 6/10/10 9:09 PM  

hehe... kerja kerja

JelinaJoli 6/10/10 9:39 PM  

try buat open house dlm pmu

iqbalsyarie 6/10/10 10:00 PM  

sory rina, lama tak dtg sini., Bnk miss. nanti nak baca balik. For now, ada entry khas utk rina dan sahabat tercinta sekalian..

-Insaf sekejap

haidi takeAfoto 6/10/10 10:31 PM  

salam cik rina yg selalu penat ni..mkn la multi vitamin ke suppliment pill ke..bg ade tenaga sket..ade entry sy ade name rina sekali..tq ek..hehe

cimon 6/10/10 10:31 PM  

boleyy ajak makhluk2 tu berjamu selera skali d jamuan raya tersebut!

hehehe (^v^)

Kuman Chaos 6/10/10 10:33 PM  

dah dah p tidur...
keje mende sampai jam 4am baru balik dik? penat penat.
Kuman "tudung.." Entry

shidasyakirin 7/10/10 7:45 AM  

terlajak tido ye..hehee. masuk keje selalu pukul berapa?

Rina (◕‿◕)✿ 10/10/10 6:30 AM  

after g site malam, jam after tu perlu masuk kije huhu!

eima 12/10/10 4:26 PM  

TNG Jinjang ke ??
my SIL keja kat ctu ...
tp tatau jwtan pe .. aras brape ..semua tatau yg ima tau die keja ctu je ...hari tuh ade mkn2 aidilfitri jumaat bila tah die import my MIL utk masak kuah lontong ....

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top