Saturday, October 30, 2010

I need a long rest.

Seminggu rina pergi OBM, means seminggu rina tak buka blog dan main internet.
Tapi macam tak rasa apa apa jeee

sebab OBM best sangat!


Tersangat best!

nak cerita panjang panjang tapi macam letih tak hilang lagi..
mood pun belum mari.

so next time ok?

Malasnye nak masuk kerja..
T__T


4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

hamzah ian 31/10/10 12:03 AM  

rina!!!

ahaha.. ptt la aku post kat facebook rina menang gadis melayu rina blur je..


hahahaha

doop 31/10/10 12:10 AM  

macam makin tembam. ngahahaha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top