Sunday, October 17, 2010

Saya mahu kahwin!

Tajuk saje tarik perhatian sebenarnya :P 
terus terang kan rina? heheh!

actually, rina nak cerita mengenai majlis kahwin kawan rina, Qayyim dan pasangannya Asma pada 10.10.10 yang lalu.
Lawa kan tarikh? 
Rina target 11.11.11 harap harap tercapai har har har (tiru hamzah)

Ni gambar mereka,


mereka buat di Masjid Uniten je.
bawah Masjid Uniten ada dewan, so diorang buat kat situ je.

tiba tiba rina rasa macm best je buat di Masjid Uniten.
Luas pun luas.
Atas ada masjid boleh lah tetamu solat dan berehat.
Tak perlu ada band penyanyi pun.
majlis disulami dengan tazkirah dan doa doa je.
rasa macam bestt je.

so dengan ini, rina nak tukar lah impian perkahwinan,
nak kahwin di Masjid! hehehe

cancel impian Wedding on the Cruise :P

Buat pasangan pengantin, semoga dimurahkan rezeki, diberi kebahagiaan dunia dan akhirat dan jodoh berpanjangan hingga ke syurga Allah, InsyaAllah.


13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Mr feckry 17/10/10 9:05 AM  

best juga kawen kat masjid

aLya 17/10/10 9:29 AM  

yeah..da dekat da rina nk kawen..hehe

Cik Ubi 17/10/10 9:57 AM  

oh mama..sy mau kawen..huhu

hamzah ian 17/10/10 9:59 AM  

kahwin kat rumah pun best jugak.. har har har

mia 17/10/10 10:03 AM  

hehe..ingat rina nak umumkan tarikh kawen tdi..hehee

azzey 17/10/10 11:54 AM  

Rina: insyaallah Rina......:)

Che Armster 17/10/10 12:52 PM  

lega hati sape jadik bakal hubby - tak payah nak fork out duit sewa cruise :D

SyUhAdA 17/10/10 1:37 PM  

thniah wat diorg~!

aisyahHumaira 17/10/10 3:13 PM  

Salam Rina..

sihat?
Tahniah bt pasangan pengantin, setuju kalau rina nk bt kt masjid, biar majlis tu jd masjis yg berkah dan harmoni..Insya'ALLAH

Iszmir Nazmi 17/10/10 7:52 PM  

salam...

insyaAllah semoga hajat rina utk 11.11.11 terkabul~bley masuk dlm azam tahun depan ^_^

Ain Atika Zailani 19/10/10 1:43 AM  

amin....moga moga tarikh cantik yang rina nak tu tercapai...amin....

iqbalsyarie 19/10/10 6:21 PM  

Barakallahuma kepada semua pengantin, tak termasuk rina :P

cik QasehThya 20/10/10 10:51 PM  

wahh..
moga hajat kak rina tercapai..
amin... :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top