Monday, October 11, 2010

Sepatah dua kata

Assalammualaikum semua!

Maybe ada yang perasan yang rina dah tak update blog ini sekerap dulu.
Dah jarang datang komen dan menyemak di shoutbox korang seperti dulu.

Sebenarnya, rina dah semakin busy dengan kerja.
dan kurang berkesempatan untuk update.
huhu..

honestly, nak baca blog orang lain pun dah tak sempat.

rina ada terfikir nak tutup blog buat sementara waktu,
tapi atas nasihat kawan kawan, rina tak jadi tutup.

so... bila rina free baru rina update.

tak dapat lah blog ni jadi side income rina lagi.
macam mana pun, rina takkan buang Nuffnang,

thanks Nuffnang!
rina dapat approximately RM500 dari pihak anda.
Thanks so much!

dan mestila terima kasih kepada pengunjung blog ni.
Thanks so much!
tanpa anda, takdelah duit tu hehe..

kepada kawan kawan blogger,
terima kasih kerana sudi menjadi rakan rina di dunia maya ini.

insyaAllah, rina akan ke blog anda sekerap mungkin walaupun jarang update dah lepas ni.

insyaAllah, one day, rina akan kembali aktif berblogging.

kena sesuaikan diri dengan kerja baru ni.
dan tumpukan perhatian kepada perkara yang lebih penting.

berkenaan header, rina nak design yang baru.
saje nak bagi lebih matang dari yang sebelum ni :P

ok lah, rina nak beransur dulu :P

bloggers lain, teruskan usaha!!


11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

hamzah ian 11/10/10 7:35 PM  

hehe.. gud luck rina..

aisyahHumaira 11/10/10 7:57 PM  

Salam..

Semoga berjaya rina, Semoga ALLAH mengukuhkan setiap langkahmu.. ^^..
take care..

mia 11/10/10 8:32 PM  

gud luck sis..

iqbalsyarie 11/10/10 9:06 PM  

Yeah!!
rina nak jadi matang.hihi

Entry Baru:
-I

Mr feckry 11/10/10 10:29 PM  

jangan terlalu kejar masa, nanti akan dekat pada kematian

LiFe KaMi 12/10/10 3:40 AM  

bertukar menjadi wanita kerjaya ..
good luck..:)

cimon 12/10/10 8:00 PM  

salam!

semoga bekerja dgn gumbira!!

hehe (^v^)

JelinaJoli 12/10/10 11:54 PM  

ye3 perasan. awak bizi hadap pencawang letrik. hahahaha

Che Armster 14/10/10 12:48 AM  

rina kita sudah semakin jauh :( uhuk uhuk

baik2 keje.. semoga tidak terkena renjatan elektrik - anda sudah sedia separuh sewel, aku taknak ko jadik sewel betul :P

kata kila 15/10/10 9:25 AM  

ni lebih sepatah dua kata ni.miahahhaha

Rina (◕‿◕)✿ 17/10/10 8:15 AM  

terima kasih semua atas nasihat!

che arm : kite mmg sedia ada jauh hehehe

kila : hahaha cis!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top