Friday, October 22, 2010

Away for a week!

Ni bukan away dari blog.
sebab dah lama kot away dari blog hehe..

sangat busy lately ni..
kerja memang tak online la kan.
ni pon curi curi waktu rehat :D

balik kerja pulak, tidur awal.
tak pun, hang out ngan kawan kawan and family,
tak pun ada site malam.

so ruang ruang antara tu untuk facebook, YM dan tengok series

kesimpulannya, masa untuk blog adalah terhad :P

ok berbalik pada tajuk,
rina akan terasing dari dunia luar selama seminggu.
not just without internet, but also without handphone!

Esok rina akan ke Lumut, Perak untuk program OBM
dan insyaAllah akan pulang pada hari Jumaat.

ni adalah program wajib untuk eksekutif baru TNB.
senior kate best, hopefully bestlah

sebelum rina pergi, rina nak mohon kemaafan sekiranya ada salah dan silap.
minta halalkan segalanya.

insyaAllah sekiranya dipanjangkan umur, kita berjumpa lagi!
^o^



3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Aimi Bahari 22/10/10 1:18 PM  

ok take care kak rina! lame dah xkomen kat sini.. huhu.

azzey 22/10/10 2:18 PM  

rina: slmt menjalani program OBM!

Sharinginfoz 22/10/10 4:55 PM  

memang busy betul kan

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top