Monday, October 04, 2010

Hari ke 5 bekerja

Baru hari ke 5, tapi rasa macam dah 5 tahun kerja :P *over*

Hari ni dah diberi tugas macam macam.
Kawasan untuk dijaga pun dah diberi.
tapi takkan nak reveal kat sini kannn
nanti tak pasal pasal bila kawasan tu blackout, semua report kat blog ni
hahaha!

hari ni ada open house Finance Department.
lepas tu, study study,
meeting.

part paling best, rina dapat laptop baru Yey!


tapi cuak gak.
kalau hilang terpaksa ganti.

hopefully tak cuai lah...

alhamdulillah, hari ni semuanya berjalan dengan lancar.
semoga Allah permudahkan hari hari seterusnya.



P/s : setiap hari nak pergi kerja, hati mesti berdebar debar...



8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

aLya 4/10/10 7:28 PM  

wa..seronoknye..da keje..
wish da bez 4 u rina :-)

Mr feckry 4/10/10 9:33 PM  

gantung je kat leher

Adam 4/10/10 9:52 PM  

Good Luck...^^

PinQib 4/10/10 9:52 PM  

hee.. gunalah laptop br dengan sebaik3 nyer

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Shocking Fact about Justin Bieber!

Iszmir Nazmi 4/10/10 10:02 PM  

Salam...

Da dapat laptop tu jangan di campak-campaknye. Maklumla kompeninye.hehehe

Kelkatu 4/10/10 11:57 PM  

best nye die..tp kenape berdebar debar? mcm drebar plak bunyi.. :)

echah mashuri 5/10/10 12:39 AM  

ehehe...dpt lptop baruuu,horeyyyy

Rina (◕‿◕)✿ 5/10/10 6:19 PM  

alya : seronok ke hehee thanks nway :)

feckry : hahaha idea terbaik!

adam : thanks!

pinqib : insyaAllah :)

kuch : uish..kampeninye la kne jg betol2 :)

kelkatu : haha..bdebarla..mcm2 sbab..:P

echah : horey!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top