Saturday, October 02, 2010

Mula kan hari mu dengan senyuman

OK.
dah biasa bangun pagi,
weekend pun rina terjaga pagi dan tak boleh tidur balik.

so update blog kejap.

semalam dan hari khamis ada open house 5 departments (4 floors) di tempat kerja rina termasuklah department rina

Bestt
makann je hehe..
gemokla lepas ni :)

ni open house di department rina

ni open house di department lain

ni pula, open house di opis tempat rina menjalankan Industrial Training dulu, TNBES

Akhirnya weekend tiba.
time to relax my mind, and prepare myself for the next week!

Semoga Allah mempermudahkan segalanya buat kita..Aminn

16 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

iqbalsyarie 2/10/10 7:15 AM  

relax ur mind :)
kerja baik-baik minggu depan! hihi

Entry Baru:
-Sibuknya dunia!
-Is it really a matter if a women can't pregnant?

SyerAgh 2/10/10 7:26 AM  

selamat berweekend!

Kuman Chaos 2/10/10 7:27 AM  

sapa tak suka makan :) awal pagi dah berblog yek..

Kuman "BMW" Entry

Iszmir Nazmi 2/10/10 7:38 AM  

salam...

alang2 bgn g ni jom bsenam.hahaha (bpesan kpd diri sendiri)

echah mashuri 2/10/10 11:29 AM  

auuu...berkurung merah tuuu..heee

LiFe KaMi 2/10/10 12:01 PM  

amboi mkan tak ajak kami pun..hehe

haidi takeAfoto 2/10/10 2:48 PM  

salam!!!!!rina..jom g jln2 kt kl..amik2 gambor ke..cuti2 ni duk umh pn nti semak kepala..naik g tgk2 wyg ke main boling ke..hehe

hiro 2/10/10 5:17 PM  

menarik,,,say chesss ..hiii


p/s;sempena dpt duit nuff pertama,gua anjurkn kontest.jum join

Nazatul shima 2/10/10 6:45 PM  

waaaahhh...rina comey!!!!;)

Mr feckry 2/10/10 10:10 PM  

gua suka ayat last lu

JelinaJoli 3/10/10 12:39 AM  

ohhoo.. angpau x dapat ke???

Rina (◕‿◕)✿ 3/10/10 9:32 AM  

iqbal : thanks iqbal :)

syeragh : yey!

kuch : waaa..mlss. hehe

echah : ya au au hihi

life kami : opss..da habis plak :D

haidi : alamak..rina malu la hehe

hiro : yey contest!

cma : tenkiuu :)

feckry : gua pon :p

jelina : dah tua la yang T_T

Iszmir Nazmi 3/10/10 8:38 PM  

semoga menjalani hari baru, minggu baru yg lebeih baik. selamat bekerja~

cimon 4/10/10 2:58 PM  

nak sikit (T_T)

cimon 4/10/10 2:58 PM  

nak sikit (T_T)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top