Monday, August 16, 2010

Dosa 24 jam



ALAMAK! TAK BOLEH TIBA TIBA! NANTI RINA CARI SOLUTION DIA K!

sangat menakutkan video ni..
menakutkan bagi orang orang macam saye T___T
dah lah memang banyak dosa...
lagi nak generate dosa 24 jam through facebook..

huhuhu..
nak nangis..

pasni nak bergambar kena berhati hati..


rina dah delete gambar yang rasa rasa tak patut ditontonkan di khalayak
lagi lagi gambar individual..
kalau ada yang terlepas, sila bagitau ye..kadang2 kita rasa biasa je gambar tu..huhu
*gambar di blog belum lagi. tapi tak banyak rasanya*

gambar yang orang tag tu, memang susah korang nak halang kan?
tapi rina ada solution

Di facebook tu

pergi dekat Account --> Privacy Settings --> Customize Settings

dekat bahagian Things others share --> Photo and Videos I'm Tagged in
set kan jadi Only Me

faham tak?
kalau ada yang tak faham, tanya ok?

Renung renungkan dan selamat beramal! hihi :p

21 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Zqah Ail 16/8/10 10:33 AM  

dah tengok video tuu .. memang menusuk dihati .. waaa ! =(

Rina (◕‿◕)✿ 16/8/10 10:44 AM  

tula..mcm tkut je kn...bpe bykla dose kte ni sbenarnye T___T

queenlyana,  16/8/10 10:44 AM  

Salam.
Thanks for the entry. I juga sedikit sebanyak realised benda ni. As for me, I hava deactivated my FB for a while, especially during this Ramadhan. Huhuhu.

Even just for a single step, baiklah berubah daripada tidak.

Terima kasih atas peringatannya.

mummynana 16/8/10 10:51 AM  

ustaz zaharudin pun ade mention macam2 pasal fb nih. mana-mana tak patut kt tggalkan la yer :)

MuNsYi SaMa 16/8/10 10:53 AM  

tak sempat tgk video tu lg..tp mmg kena hati2. lagi2 perempuan.

thanks for sharing.:)

Rina (◕‿◕)✿ 16/8/10 10:56 AM  

queenlyana : betul..bg rina, rina mcm da byk dosa, klo bleh kurg kan sikit kt mne2, baik kurgkan kan?

mummynana : insyaAllah ^__^

munsyi : welcome..eh nampak ke x ek vdeo ni?

Naim Nordin 16/8/10 11:23 AM  

Niat hanya suka-suka...namun tanpa sedari telah mendedahkan keaiban sendiri kpd org lain & sebaliknya...memang alpha kita semua =(

azzey 16/8/10 12:08 PM  

slm perkenalan.....

Cik Nurul 16/8/10 12:41 PM  

thanks atas pengkongsian video tu...happy belated besday to you...

Rina (◕‿◕)✿ 16/8/10 1:23 PM  

sharinginfoz : yup.thankss

naim : betul tu..baru tesedar..nasib baik tesedar kan..

azzey : salam perkenalan azzey ^__^

Cik Nurul : welcome dan terima kasih juga ^__^

♥ Roshazzy Shag ♥ 16/8/10 2:58 PM  

shag tak boleh nk usha vid tu lah. office block >.<

Rina (◕‿◕)✿ 16/8/10 3:21 PM  

tula.opis rina pon block.

entry ni rina watsmlm, publish harini hehe

Amirrah Zawani 16/8/10 8:16 PM  

terus nk private semua gambar..

♥ Roshazzy Shag ♥ 17/8/10 10:35 PM  

rina!! shag mmg tak ble tgk. die ckp video ni private. klu nk tgk kne suh org kasi thru email ;((

syima 18/8/10 1:55 AM  

sis..xbley nak tgk video..-_-

Rina (◕‿◕)✿ 18/8/10 9:39 AM  

shag ngan syima : sorrrry! tbe2 xleh plak..nanti rina update balik, n republish semula ok :)

syima 18/8/10 2:23 PM  

okies sis..i'll wait for it~!

♥ Roshazzy Shag ♥ 19/8/10 4:21 PM  

yay! hehe :D nak sgt tengok. yela. klu blh nk hindar jugak. tp tagged photos tu mmg shag dr awal lagi dah private kan ;)

Rina (◕‿◕)✿ 19/8/10 4:27 PM  

good girl, meh mama bagi aiskim :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top