Wednesday, July 14, 2010

Jom berangan ramai ramai jom

Nak tahu 1 rahsia rina tak?
hehehe!

kawan kawan rina sure tahu angan angan mengarut rina yang satu ni

rina berangan nak kawin atas kapal!
hahah :p

siap cakap kat diorang :
"korang tunggu kad kawen aku siap dengan tiket masuk cruise aku nanti"

hihi
saje je lawak lawak
giler besh kalau jadi kenyataan
walaupun memang mengarut :D

actually, apa yang buat rina teringat, bila tengok gambar gambar yang kawan rina email ni





cantik dan canggih giler kan yatch ni??

A famous French shipbuilder ship company and one of Monaco joined hands together to build this yacht with enormous dimensions: the WHY 58x38. (58meter long and 38 meter wide) After the first pictures of this project.

The yacht, an area of 3400 m2 with seating for 12 passengers and 20 crew.
This is a "green" yacht.
Wally et Hermès use green energy to 20 to 30% fuel savings and 40 to 50% electricity consumption on board. Therefore there are 900 m2 equipped with solar panels, producing a daily output of 500 kW

Three decks, a 25 meter pool, a spa helicopterpad a 100m2 with hammam, sauna, gym and massage room, a promenade of 130 meter, a music room, a dining room, a cinema, sun decks, suites, terraces, a lounge, a bibi . The luxury is at the rendez-vous.

The decks are connected by stairs but there is also an elevator.

With an area of 200m2 and completely covers the third deck. (This is the bedroom) The sea view is great and there is a private terrace of 25 meter long.

ok mesti korang malas nak baca :p

kita layan gambar je lah ye

gambar dalam kapal pulak






ok dah cukup cukup la berangan

mari kembali ke alam nyata~

^__^

13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Zqah Ail 14/7/10 9:58 PM  

bestnye klau boleh kawin kat atas kapal !! =)

jom kita pergi kidnap anak orang kaya pastu paksa dorang kawin dengan kita kat atas kapal ... hahaha

Nur Erma Suzieaty 14/7/10 10:13 PM  

hahaha teringin gak nak kawin atas kapal. tapi kalau kawin ngan anak tan sri skali pun lum tentu dapat kawin atas kapal...

♥ shag ♥ 14/7/10 10:39 PM  

aku pun plan nk kawen atas kapal =.=" tp seriously, bkn kapal mcm ni. pergh. bape tah nk sewa? kene kumpul duet dr skrg! ngehngeh

starzieti 14/7/10 10:43 PM  

kene kawen ngan dato' baru dapat kawen atas kapal kowt..hee

cikgu ainura 14/7/10 10:49 PM  

wahh.. bestnyer kan..
xdapat kawen atas kapal, dapat honeymoon pon jadi laa yek... :)

iqbalsyarie 14/7/10 11:06 PM  

Wauuu!!!ni mmg superb punya!!haha....taknak naik A380..atas langit pula~heee
Latest post:Aku malu!!

aisyaLALALA 15/7/10 3:34 AM  

SALAMMM!! hehehe

cm comel je kalo sme ni jd reality kn. hehehe. btw, kite tag awk!!

http://n-aisya.blogspot.com/2010/07/i-am-superwoman-contest.html

Sharinginfoz 15/7/10 7:01 AM  

seronok berangan lama2 kan tapi kita kena hadapi realiti

~suNshiNe~ 15/7/10 8:26 AM  

teringin honeymoon atas kapal jek...he3..

xazryx 15/7/10 10:36 AM  

klu aku dpt honeymoon kt sini kn best .haahaaha .

munna 15/7/10 3:03 PM  

cantik nya kapal ni...

pencari cinta 15/7/10 7:06 PM  

SALAM RINA.....(cukup kuat x?)

awk same la mcm kiter......kiter pon suke berangan gak.......meh berangan kat page kiter......
http://norzurainik.blogspot.com/2010/07/tag-kalaulah-aku-ada-duit-juta-juta-rm.html

dtg taw.......nie maksudnyer kiter tag awk taw....

Rina (◕‿◕)✿ 16/7/10 10:34 AM  

zqah : JOM! HHEHE


erma :kene kawin ngan anak raja lah cmni hihi

shag : wah yeke? jangan lpe ajak hakhak

starzieti : botak dato' yg da memang botak hehe

ainura : kann? honeymoon pon ok hehe

iqbal : atas langit kurang romantik sikit. maybe helikopter ok kot :p :p

aisya : yey kene tag hehe. jap rina jenguk

sharinginfoz : yup2. sekejap je angan2 tu :D

sunshine : honeymoon ok gak :D

xazryx : best~

munna : cntik gle kan

pencari cinta : yes, bleh brangan lagi hihi ^^

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top