Friday, September 23, 2011

AirAsia buat promotion sampai 25 September ni!

Assalammualaikum semua

korang tahu tak Airasia buat promotion free seats dan low fares? 

semangat giler rina tunggu 1 jam before 12 tengah malam 21 september

bajet nak jadi orang first masuk website Airasia dan dapat beli tiket free secara mudah.
tapi memang TAKLAHH..

satu asia agaknye berebut..
langsung tak dapat booking
hasil sejam lebih usaha, hanya dapat survey tarikh mana yang ada low fares untuk Bali, Kota Kinabalu dan Miri.
tengok Krabi, takde.

Cari cari free seats, tapi hanya untuk ke Langkawi.

pelik?
sekejap betul habis free seats.
=_="

oleh sebab mata dah mengantuk sangat, rina give up
terus tidur.

rina dah set jam pukul 5 pagi nak bangun balik.

5 pagi rina try lagi
still bz
tapi after 15 minutes kot, dapat lahh masuk
laju laju rina book ticket ke Bali
RM50 sehala.
tapi campur tickets, insurance, makanan, pilih seats, bagasi, dan pelbagai lagi.
jadilah RM 553 untuk 2 orang

mahal ke murah?

boleh tahan kan?

tarikh pergi rahsia, hee..:p

lepas tu kann, rina cek tiket ke Kota Kinabalu jugak


ni memang murah.
ticket murah nak dibandingkan rina pernah pergi dulu (klik SINI)

tapi rina tak ambil bagasi, makanan dan insurance
since dekat je..
dan kitorang plan pergi on weekend

pergi jumaat, balik ahad
hahaha

nak jimat cuti :p

still ada lagi 2 hari lebih nak book tiket murah.
pergilaaa try tengok.
rina malas nak tengok dah

takut2 keluar lak yang lagi murah
nanti tension hehee..



2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cik Puan Mimi 23/9/11 9:25 AM  

waaaaaaaaaaa..bestnye g bali~

nk ikut..hehe.honeymoon ke rina?

Rina (◕‿◕)✿ 23/9/11 11:32 AM  

hee..xtahula :p

cepat book! :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top