Saturday, September 03, 2011

Jodoh

Rina baru lepas baca kisah blogger Hana & Che Arm

oh..rindu mereka..dulu rina pernah tegur tegur jugak che arm..
tapi semenjak rina slow dari dunia blog, rina jadi tak kawan pulak dengan diorang..

tapi rina still baca blog korang..
hari hari buka Rina's bloglist
hari hari stalk korang ok..

takpela..
nanti tak lama lagi, rina akan aktif ber blog semula..
dan semoga sillaturrahim sesama kita terjalin semula..

err..
bukan nak cerita pasal ni sebenarnya..
nak cerita pasal kisah Hana & che Arm tuu

Hana ni kan, sebelum dengan Che Arm bercinta dengan orang lain selama 6 tahun!
tapi terputus di tengah jalan
dan dalam masa yang singkat, dia mengambil keputusan untuk bertunang dengan Che Arm

alhamdulillah..
dia mengambil keputusan yang terbaik bagi rina

dari dia terhegeh hegeh balik dengan yang lama, better mulakan hidup yang baru kan??

rina ada sorang lagi kawan jugak macam ni..
bercinta hampir 5 tahun,
tiba tiba tak lama lepas tu dapat undangan kawin dengan orang lain..

alhamdulillah, bahagia sampai sekarang :)

see..
ini dinamakan jodoh pertemuan di tangan Allah..

kita hanya mampu merancang, tapi hanya Dia yang tahu apa yang terbaik buat kita..

berdoalah selalu..
serahkan hidupmu padaNya..
insyaAllah kebahagiaan bakal menanti..

^__^

ok abes zzz


0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top