Sunday, September 25, 2011

Idea : Outfit untuk nikah

 Assalammualaikum semua..

Hihi..
best pulak bila baca blog blog B2B (Brides to be)
boleh check dekat Blog list rina atas tu
baru sikit lah rina letak
ada beratus kot blogger yang nak kahwin tu

memang banyak memberi info
dan menyebabkan kita yang takde duit ni duk berangan macam macam
sobsob :(

takpelah..
berbelanja lah ikut kemampuan :)
mari lah berangan bersama sama rina~

Pertama sekali rina nak tunjuk design dari Arma Collection
tak semua..rina just pilih yang rina rasa sesuai untuk nikah, just my opinion je tau :)

 atas ni cantikkan? macam ala ala gaun. tapi macam tak sesuai untuk rina yang pendek gemuk zz

 yang ini palingg rina suka! sangatt sweet! tapi still rasanya rina akan nampak lebih pendek kot bila pakai baju ni =_=

 okeh. ini insyaAllah nampak tinggi hehe! tapi macam seksi sikit kot

 ha, ini pon boleh nampak tinggi tapi rina tak baper minat sebab nampak besar bahagian bawah haha
tapi sebenarnya cantik, kalau orang tu ada body yang cantik macam Irene pakai masa tunang hari tu

jeng jeng! ni paling rina suka!
rina suka suka suka suka!
T___T


tapi malangnye rina dah beli pon kain..
kalau nak design pelik pelik gini, patutnya jangan beli dulu..

nanti sambung lagi ye. baibai



1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Liyana 27/9/11 8:48 AM  

hai rina, mane2 pun cantik utk nikah. sy hari tu sewa je baju nikah x sempat nk cari kain n tempah segala, hihi

hmm psl OP tu bukan amik yg x best. husband yg handle part OP. bila tiba hr majlis, OP terlupa dtg. hmm sbr jela, tu yg terkilan sgt..huhu

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top