Thursday, September 29, 2011

Idea : Pelamin Kerawang

Assalammualaikum semua.. ^__^

rina nak share sikit something yang rina found very interesting!
Pelamin kerawang!

wow..very the fairytale tauuu :D

ini sesungguhnya santek :)

sangat simple..sesuai untuk ruang yang sempit

emm..besarnya kerawang?

and the most beautiful one (for me laa)













jeng jeng jengg











tadaaa

cantik ke tak?

bagi rina cantik laa
rina macam dah terpikat dah dengan pelamin ni
tapi entahla..
macam masih belum kena dengan jiwa (koya)

tapi kan kan..
sekarang ni ada promotion tau untuk pelamin-pelamin di atas!





PAKEJ PUMPKIN DEWAN:
Lace sanding exclusive l/p,make up 1x,hair do,full aksesori,pelamin,
8pcs walkway,arch,red carpet.. 
RM2700
 
murah ke tak?
rina pun tak sure sebab rina baru je start survey hal kahwin ni..
huu..
korang rasa murah tak?

if berminat contact Nora Bridal : 0122458652
atau lawat facebook Nora Bridal
wah..patut boleh dapat upah iklan ni hihihi
banyak gak lahh jenis pelamin kerawang..
google je..keluar macam macam

walaupun cantik tapi bukan taste rina kot.
tapi still akan difikirkan :)






5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Mr feckry 29/9/11 12:16 AM  

2700..murah beb..menarik tu

nurkaloi 29/9/11 9:57 AM  

uwwww
santek jugak
jarang tgok org pakai kaann

starzieti 29/9/11 7:28 PM  

yg no 3 tuh cantik ! :D

Hunny Kitty 20/10/11 4:09 PM  

wait seminit....baru perasan..nora bridal...owner nama shima? hah!! MUA ai masa tunang nih...kalo betul make up dia mmg cantik....wahh!! dia dah ada pelamin pumkin skang!!!! jeles2222

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top