Sunday, September 25, 2011

Result Master Semester pertama

Kalau ada yang tak tahu lagi, rina sambung Master di UNITEN
Master in Electrical Engineering

sudah pon habis 1 semester.
minggu ni, minggu pertama 2nd semester :)

rina ambil full time.
tapi di UNITEN, fulltime pon still luar waktu pejabat
start kelas pukul 6.30 petang

so sempat lah rina bergegas ke Uniten dari ofis yang memakan masa hampir sejam.
kalau nasib tak baik, 2 jam
biasa lahh KL..sikit sikit makan roti jem hihi

macam susah kan?
perlu betul betul ada kemahuan, determination baru boleh buat..
beza full time dan part time tak banyak
tapi rina tak berapa sure hahaha..
rasa nya beza jangka masa dan harga la..
full time perlu habis dengan lebih cepat.

dalam kes rina, perlu habis dalam masa 2 tahun.
sebab nye rina ambil MyMaster
nak tahu lebih lanjut tentang MyMaster klik SINI

nak kata susah tu, terus terang mula mula memang susah...
sangat letih..
tapi lama lama I get used to it.. :)

alhamdulillah, result first sem memberi semangat untuk teruskan perjuangan ni..
rina nak share kat sini..
dulu dulu time degree jangan haraplahh rina nak share result hahaha tak tahu kenapa
mentaliti orang melayu kot nak sorok sorok :p
ke bangsa lain pon sama? hihi

master rasanya takde ape sangat lah
so rina share jelah sini
mana tahu boleh jadi pemangkin kepada mereka yang nak sambung Master :)

alhamdulillah, lebih tinggi dari jangkaan.

master takde anugerah dekan pun
asal lepas 3.00 kira ok lahh :)

by the way, takde niat nak menunjuk tau..takde sebab nak menunjuk..bukan dapat naik gaji ke or bos jadi lebih sayang ke hahaha..

saje saje nak share..
time degree rahsia rahsia sangat

time master nak share share :)


5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ieqa 25/9/11 2:46 PM  

Woww hebat! Tahniah :D

Rina (◕‿◕)✿ 25/9/11 7:18 PM  

maseh. sume pon hebat sebenarnye. pecayelah :)

muhammad hilmi 15/5/13 12:57 PM  

salam.. nk tanya sbb sy bakal ambil master electrical di uniten.. kelas seminggu untuk 1st semester berapa kali kalau amik 9 credit? susah x 1st 3subject tu especially yg math tu? thanks..

Lyana Sazalli 8/10/17 6:00 PM  

Salam kak, tumpang tanya sikit, akak buat master tu mode ape ye?coursework atau full research?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top