Friday, September 30, 2011

Idea : Outfit untuk nikah (Part 2)

kali ni rina come across designer Rizalman pulak
dan macam biasa, rina hanya tunjuk yang mana rina rasa sesuai je untuk majlis nikah :p

memang jimat baju gini. tak payah dah korang fikir pasal tudung :p
style kan?
tak baper faham kenapa nak guna background putih. macam tak nampak dah baju tu? hee
biasa je kot bagi rina, sebab tak nampak =_=
sangatt simple! agak agak material ape ye baju ni?
takkan lycra zz

siapa mahukan kelainan, amat digalakkan pakai baju gini hahah!
untuk rina yang low profile (lah sangat!) memang tak lah nak pakai macam ni

INI RINA SANGAT SUKA! T__T sukanye..

dan yang terakhir. perghh..bunga teratai tu :p
sesuai kepada mereka yang nak akad nikah di masjid terapung :p
cantikkan?

tapi apekan daya...rina hanya mampu berangan.. :)





8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

kembatolo™ 27/9/11 10:28 AM  

berangan sampai ke baju? dahsyattt.. hahaha

farra8979 27/9/11 11:27 AM  

sangat cantik.. me loike.. ^__^

JelinaJoli 27/9/11 7:47 PM  

teringin dress hatta... tp dekat 10ribu.. tak mampu!

delarocha 27/9/11 8:11 PM  

klu ada duit..semua beressss

munaweera 27/9/11 9:35 PM  

salam...kuat2..hahaha...
cantekk dress tue, tapi siapalah saya nak pakai baju ceggitu..huhu (munaweera.blogspot.com)

munaweera 27/9/11 9:35 PM  
This comment has been removed by the author.
oshinz 27/9/11 10:12 PM  

rizalman buat background putih tu sebab die tak nak orang tiru design die..

Rina (◕‿◕)✿ 28/9/11 7:15 AM  

Takpe semua. Kita berangan jelah ye hehe!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top