Wednesday, September 21, 2011

Public again!

Assalammualaikum semua :)

Almost 4 months kot rina private kan blog ni
paling lama lahh dalam sejarah..

tapi rina still menulis
cuma tulis sikit sikit macam diary je

maaf lah rina private kan blog secara tiba tiba
ada sebab nya..

sekarang rina decide nak public kan balik
since I'm happier now :) dan rina mahu jana pendapatan dari blog
side income

macam dulu dulu :)
dapat RM500 sebelum kahwin ok lah kan?
boleh cover 2 dulang hantaran 
hihi

sebenarnya mood nak ber blog belum datang lagi
apetah lagi nak edit edit blog ni..
tapi rina ada banyakkkkk cerita nak share
seriously too many great things happen to me lately

ya Allah, alhamdulillah..
sangat besyukur dengan apa yang ada sekarang
it is enough for me :)


oklah nak tidur hee

selamat membaca kawan kawan..
berjumpa lagi!
I miss this blogging world so much!

hopefully boleh jadi blogger tegar semula
insyaAllah :)



3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Terbang Bersamaku 22/9/11 12:45 AM  

selamat kembali berblogging ye...(^_____^)

meen 22/9/11 7:05 AM  

da tunggu sampai berjambang ni.
huhu~

gud to have u back!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top