Monday, September 26, 2011

Oh? Rina terasa dengan entry terbaru Bro Framestone !

nak tahu lebih lanjut baca entry beliau di SINI

TERASA TAU!
hahahah :p

saja buat tajuk carik gaduh :p
biar Bro cuak :p
sebenarnya, rina baru jek buat entry pasal nak cari side income from blogging :p

pastu bro buat entry sebegitu hihi
mana tak terasa :p

a ah..memang rina sangat jujur cakap nak cari side income from blogging
salah ke?
tak salah kan..

rina berusaha kot
cari maklumat yang informative,
mengarang panjang panjang..
share kehidupan rina (malu tau sebenarnya..)

rina lebih suka private kan blog.
thats why, rina pernah private sekejap..

tapi sekarang ni, rina betul betul perlukan duit
so rina rasa, buat blog ni memang agak lumayan hasilnya.
lagi lagi kepada blogger tegar seperti Bro Framestone :)

blogger macam rina ni..dapatlah sikit sikit..
meh rina share
ok tak?
oklah kann?
sape nak bagi RM400 senang2..
tapi lama gak la nak mengumpul..sebabnye rina tak famous pun dan update ikut mood :p

selain tu rina pernah masuk contest, pernah mengiklan kan barang orang..
dapat gak lah RMxxx

tapi kebanyakannya datang dari Mr Nuffnang lah!
Alhamdulillah..thankss Mr Nuffnang :)
bila mahu beri saya STATUS GLITTERATI?
SAYA SETIA TAU! SIAP PUJI LAGI :P

kepada yang tak faham status glitterati tu, boleh baca SINI

sape nak baca tentang Nuffnang & me after almost 2 years (kot?) baca SINI

akhir kata, Bro Framestone, bila nak jadikan rina featured blogger di blog anda?
haha! :p


assalammualaikum :)





10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ila 26/9/11 6:29 PM  

yess,.
bole la sis blanja kite makan lepas nie.,
haha

izwanyusof 26/9/11 6:30 PM  

hoo..
saya dekat setahun pakai nuff cuma dapat RM 5.00 sahaja.. pelik tapi benar.. lagipun tak selalu buat entri nak promote diorang ni..

- www.izwanyusof.com -

Rina (◕‿◕)✿ 26/9/11 7:02 PM  

ila : haha..tu citer lama..sekarang RM40 tu tak gerak2 :p

izwan : cuba email dorang tanya..dorang selalu balas cepat :) rasenye entry promote x perlu untuk dpt income lebih

delarocha : hoh..dia lg masyuk kot!

Sharinginfoz 26/9/11 9:41 PM  

betul tu siapa nak bagi duit kan...

JelinaJoli 26/9/11 11:07 PM  

gua cuba berblog penuh istiqamah walau pendapatan makin berkurang semenjak blog hanisjalika mengambik alih populariti gua.

Rina (◕‿◕)✿ 27/9/11 6:42 AM  

sharinginfoz : kan? :)

jelina : hahah..bgus lah krana mncuba :p

FairuzHana 27/9/11 11:37 AM  

salam rinaaaaaaaaaaaa! hehe

waaahhh banyak lah tu. tak salaahh langsunggg. boleh2. macammane bleh banya macam tu. nak jugaaaakk bolehh? dah lah tgh tade keje ni. ajarrr plss.

tp sendiri nak kumpul followers pon maleh guaaneee.

Rina (◕‿◕)✿ 28/9/11 8:46 AM  

Haha..jgn mls2 mke friends :) citer peoz da mnarik tau..bkn sume amik medic dkt aussie tau. So there are too many things to share

Bro Framestone 28/9/11 7:23 PM  

pasal status nuffnang tue kena email dorang.. kalau x dorang xperasan pasal benda nie..

sebab sistem dorang yang automatik kelaskan status untuk blog kita...

dan psaal earning... blog rina boleh dapat lebih dari tue...

xpercaya...??

contact bro

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top