Wednesday, September 07, 2011

lagi 9 hari

InsyaALLAH, lagi 9 hari, rina akan bergelar tunangan orang..
perasaan?
macam takde rasa ape ape haha

takdela nervous.
tapi rasa taknak orang tahu..
but i know, eventually orang akan tahu jugak..

so here goes the preparation;


  1. Baju - Dah beli baju baru hehe! dari krim, jadi color peach. simple, but nice! loving it!
  2. Tudung - dah beli jugak! simple je, rina suka. tapi awning macam besar sangat je huhu
  3. Aksesori - dah beli kerongsang dan kerawang :)
  4. Make Up - cousin nak tolong make up.or rina make up sendiri. nak simple je..
  5. Kenduri - catering sedara handle so DONE
  6. Pelamin - oh, ada penukaran. tiba tiba cousins bagi idea guna bangku..still dalam process DIY
  7. Cincin - si dia dah beli kat klate. huu macam mana lahh ye cincin tu..dia tak tunjuk, saje nak suprise
  8. Corset - baru je beli..tapi cam ketat lak kat perut takut susah nak tunduk salam haha, ape2 pon, DONE!
  9. Contact Lense - perlu keee haha..tapi dah terbeli contact lense color hitam bagi mata besar tuu..DONE!
  10. Stokin kaki baru - DONE!
  11. Stokin tangan baru - DONE!
  12. Vitamin kuku - ingat nak g manicure mana mana, tapi cam bazir, so asah sendiri, tapi vitamin tak beli lagi
  13. Facial treatment - da book seminggu before tunang, haritu dah buat facial, merah merah tu hilang dalam 2 hari. oklah kan...
  14. kemas bilik - DONE!
  15. photographer - guna khidmat bakal abang ipar :p tapi perlukan sorang lagi (pihak perempuan)..
  16. baju kemeja si dia - belum lagi..
  17. Hantaran - cousin yang akan buatkan :)
  • Dulang 1 : Sepersalinan baju nikah - DONE!
  • Dulang 2 : Sampin - DONE!
  • Dulang 3 : Manisan (Dipped Apple) - DONE!
  • Dulang 4 : Manisan (Cake) - nak beli on that day, cousin belikan di kedai kek nanti, DONE!
  • Dulang 5 : buku agama - DONE!
  • Dulang 6 : Coklat oreo - DONE!
  • Dulang 7 : fruits - DONE!
nanti, after tunang, insyaALLAH, rina akan share my budget plak..itu saje..bai bai bai (ala ala sinchan)

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top