Thursday, May 24, 2012

2 days more, InsyaAllah

Assalammualaikum,
keluar dari pagi pukul 10 pagi, pukul 11 malam baru betul betul sampai rumah
saja nak list kan apa yang rina buat hari ni 
perlu catit untuk reminder betapa susahnya kawin
jadi kena pertahankan rumahtangga ni hehe ape aku mengarut

first, pergi cari tailor tapi tak jumpa, so last last cadang jahit di kelantan je tudung majlis bertandang tu
then, cari dobi untuk iron sahaja baju nikah rina ni..tapi takde yang nak
so pergi cuci gigi dulu.
lepas tu shoot ke Alamanda untuk makan, dan jumpa member B2B untuk ambil inai tumbuk
cari dobi balik, last last jumpa 1 kedai dobi yang sanggup iron sahaja hee, takut nak basuh nanti tecabut manik plak
lepas tu ke wangsa maju pulak untuk ambil baju sanding. 
ALHAMDULILLAH, baju rina turn out to be sooo sweet ^__^
at least di mata rina hihi..

lepas tu ke ofis kejap untuk settlekan beberapa hal  berkaitan.
balik rumah, tailor baju nikah dulu bawa jubah yang dijahit untuk rina
saja buat jubah alang alang tempah baju nikah hee
okla, biasa je..buat straight cut, muslimah sikit

dan last sekali pergi cheras untuk ambil whitescreen.

sekarang makan ubat..sebab ada tanda tanda nak demam..selsema pun dah muncul
huhu...
bertahan rina!

details pasal inai, dobi, klinik gigi, baju, etc. akan rina cerita satu persatu lepas selesai majlis nanti =)

ok, good night..
Assalammualaikum..



4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Edura Hanum 25/5/12 7:41 AM  

anyway tahniah rina.
semoga bahagia selamanya

Anonymous,  25/5/12 8:51 AM  

rina, boleh share tak hntr iron dkt mana? rina punya baju chiffon beaded kn?

*jue*

p/s:mls nk login dkt ofis.

Cik Zeeta 25/5/12 9:42 AM  

hope happy alwys =)

p/s: mari singgah blog syer. der yg menarik tuk kongsi ngan anda

Nazatul shima 26/5/12 12:51 AM  

bestnye org da nak kawen..! xsabar nk tgok rina ahad ni~ yeay..:)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top