Friday, May 25, 2012

Klinik Gigi Halizah, Bangi - Panel TNB

Assalammualaikum semua =)

hari ni nak share tentang klinik gigi yang best dekat korang.
Klinik Gigi Halizah, betul betul belakang Warta Bangi

kenapa best?
sebab servis bagus
ada kerusi urut dekat klinik
ada Wifi dekat klinik
ada toilet yang bersih!
doktor halizah yang sangat teliti buat kerja
dan paling penting panel TNB =P

rina & en tunang pegi cuci gigi semalam.
rina buat consultation, scalling & polishing dalam RM80
en tunang buat sama juga tambah tampal dekat 2 gigi RM200++

tak tahula mahal ke tak..berbaloi kot?

yang tak pernah pergi, better pergi scalling
kalau dibiarkan plag lama lama dekat mulut korang
boleh  buat nafas berbau tau!
atleast buat setahun sekali.
TAK SAKIT PUN! ngilu ngilu sikit je
rasa best je ada orang bersih bersihkan gigi kita 
macam nak tertidur pun ada hee

whitening & bleaching pun ada
rina tanya doktor dia cakap RM1300 untuk 3 kali sesi

macam nak..tunggu duit jatuh dari langit dulu hihi
bai bai!

Updated : since ramai tanya contact no Klinik ni, meh rina share

Klinik Pergigian Halizah

201A, Kompleks Diamond (Behind Kompleks Warta),
Bangi Business Park, Jalan Medan Bangi, Bandar Baru Bangi 43650, Selangor
p: 603-82100970 f: 603-82100971
http://www.halizahdental.com

8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Ain Syafieqa 25/5/12 8:23 AM  

salam...harga rawatan tu berbaloi bg yg dah kerja.hihi...bg pelajar cam ain g hospital kerajaan je la..

Ain Syafieqa 25/5/12 8:23 AM  
This comment has been removed by the author.
dhiera 27/5/12 10:08 PM  

kite rasa kan~ kat situ murah la...

eima 31/5/12 8:18 AM  

alah panel gigi utk pekerja je bini pekerja tak cover ...muahahahaha

so buat kat kerjaan je nk free ...jkeekekeke

Anonymous,  2/8/12 6:53 AM  

sini boleh buat treatment for braces ke? bkn nak pakai, just treatment. boleh ke?

Anonymous,  12/8/12 11:12 PM  

Sy suka nk jaga gigi tp pernah dulu dpt doc perempuan yg betul2 kurang ajar kat pasar maybank bangi.serik!..skrg gigi dh byk teruk..tp still takut jumpa doc...

haz 12/1/13 1:16 AM  

salam.. nk tnye. kalau buat consultation kt sne kene charge x?

^teletubbies_cute^ 2/2/16 7:06 PM  

Salam nak tanya .... buat braces kt situ brp ye hrga nya ....

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top