Monday, May 28, 2012

Perasaan bila menjadi isteri

Assalamualaikum semua =)

Alhamdulillah, hari ini rina dapat lah ber blogging sikit.
En Suami dah tidur..letih sangat berkejar kesana sini agaknye hehe..

saje nak share perasaan rina bila sah menjadi seorang isteri

takyah bagitahu pun semua orang tahu..
mesti lah best =)

sentiasa ada teman..tak pernah rasa sunyi..
macam macam nak share
sampai tak nyempat nyempat nak cerita hee ini la jadinya kalau dua dua pun suka becerita =P
rasa selamat selalu..
rasa diri sendiri cuba berubah ke arah lebih baik..
setiap saat berazam nak menjadi isteri terbaik

alhamdulillah..
rina sangat bersyukur kerana dipertemukan jodoh dengan en Suami, Zulhilmi Ramli =)
the best man ever, atleast for me =)
sangat sangat caring..
pandai ambil hati..
sekepala, langsung tak bosan..
bersabar dan seorang pembimbing yang baik

buat en Suami...rina tak pernah luahkan betul betul pada umum..
oleh sebab dah sah..rina nak tulis dekat blog ni..
yang..
Lia...
sayangkan..
abang..


^__^

kepada mereka yang belum bergelar isteri, rina doakan semoga kalian dipertemukan jodoh yang terbaik buat kalian CEPAT CEPAT ok! hihi
 
AMIN

ok bye, nak packing untuk first honeymoon =P


12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

~misshuny~ 28/5/12 11:07 PM  

tahniah dear...semoga menjadi isteri mithali..hehe..=)

Liya Laa 28/5/12 11:38 PM  

Tahniah.. doakan kami pulak yer :)

ila 28/5/12 11:56 PM  

tahniah kak.smge mnjdi isteri yg mithali.

wahh,best nye nk g honeymoon.t,care

hana 29/5/12 12:03 AM  

semoga kekal smpai akhir hayat..
nk cepat2 kawen juga la..
hihi
=D

elly tan,  29/5/12 12:04 AM  

reen!selamat pengantin baru!
waaa.bc blog ko ni.wat ak rs nak kawennnnnn sgt!:)
xsgka ko dh jd wife org s'rg.pe2 pon darling.im happy for u!:)

kata kila 29/5/12 12:11 AM  

Rina syg. Tahniah ye. Kila doakan kita semua bahagia dunia akhirat. Amin

cik fadh 29/5/12 3:06 PM  

selamat pengantin baru kak rina n husband..semoga berbahagia selalu..baju sanding akak kt entry review nice giler ok..wana die cantikkk !

~ NANA ~ 29/5/12 3:14 PM  

congrats! rina comel sgt pkai bj kaler pink tu dlm facebook tu! hehe

ZYASH 29/5/12 9:13 PM  

Amin...n tahniah.. Pas ne leh wat blog mommy to be plak yer...

Gie 29/5/12 11:36 PM  

Heheeheh. Seronok tgk kwn happy. Happy for both of u rina :)

Gie 29/5/12 11:36 PM  

Heheeheh. Seronok tgk kwn happy. Happy for both of u rina :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top