Monday, May 07, 2012

Terhenti di sini

Salam semua~

Just a short one.
Rabu ni rina final exam papar High Voltage Direct Current (HVDC)
yakin nak lulus, cuma nak dapat A tu hmm =P
minggu ni kursus di ILSAS, so senang nak study di library, boleh tanya2 member =)
Letih betul rasa..
Persiapan kawin memang dah stop jap
mak je berusaha post kad jemputan  & kemas rumah hehe..
rina memang stop jap nak fokus
ini padahnya study last minute
harap sangat tak perlu repeat paper.
dah tak larat nak ke kelas lepas kerja huhu
ok, bai nak study balik.

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dilla nadila 8/5/12 8:43 AM  

good luck and all the best rina

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top