Thursday, May 17, 2012

Fitting Baju Sanding

Assalammualaikum..

yay!
jujurnya rina tak suka baju rina T__T
bila pandang baju tu..
penuh dengan pandangan kecewa..
tapi tak mampu berbuat apa apa..
sebab dah pun siap..

menyesal tak sewa je yang dah siap..
sewa baru camnilah..takde choice dah..
nak taknak kena pakai yang tu gak...faham tak?

baju tu takdelah disaster, just it is not my taste..
 
rina tak salahkan sape sape
nak buat camne dah rina tak suka..
rina sangat cerewet..tapi hanya mampu berdiam diri..
sebab dah terlambat..

 sekarang hanya mampu berdoa supaya orang lain suka..haha..
En Tunang suka..ke nak sedapkan hati?
dia kata "jangan risau, nanti mesti awak nampak cantik pada hari tu"

harap begitulah..

gambar takde..takmau tunjuk..
tengokla nanti huhu

nak tunjuk gambar makanan petang tadi









Nasi Ayam Tai
Taman Sri Rampai
Wangsa Maju
Kuala Lumpur

sedap jugak..harga mahal sikit, rina bagi 3.5 out of 5 stars

so korang...pelamin biasa saja..baju pun biasa saja..
yang dapat happy kan rina hanyalah kedatangan korang ke kenduri rina nanti..
hopefully ramai lah kawan kawan datang memeriahkan majlis...

bye.....


12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Miss Ika 17/5/12 6:06 PM  

Mesti cantik kalau awak pakai.
Dun worry keh dear. :)

Ratu Mohamad 17/5/12 8:57 PM  

rina , dont worry okay . inshaallah awak kelihatan cantik nanti . jangan fikir sangat ! hug :')

ada mokhtar 17/5/12 9:23 PM  

don worry dear... u pakai je dgn confident, mesti cantik punye...

hana 17/5/12 9:50 PM  

jgn risau..
awak msti cantik..
=D

Akula Nora 17/5/12 11:35 PM  

Assalamualaikum!!!! hehe

Risau lak...sbb sy pun baju sewa tempah baru. Xpe la Rina, rezeki awk mcm tu. Insya'allah semua ok.Tp Rina menang baju Arma Couture kan, leh la melaram puas2 nnti. Bak kata org jaman skrang "Kalu dh cantik pakai baju terbalik pun lawa..." :P

Asfiza Sharifuddin 18/5/12 8:17 AM  

jangan risau rina...mesti cantik punya...kata raja sehari kan,raja sehari mana ada yang tak cantik.. jangan risau.. :)

dilla nadila 18/5/12 9:43 AM  

Rina...sabar dear
Ya Allah..
Diela pun tak tengok lagi baju bersanding diela ni
next week baru nak g amek kat butik
mase ade 9 hari je lagi ni
hopefully semua nya lancar

Rina...sabar eh

FY 18/5/12 12:03 PM  

rina,sabar la dear..yg penting niat kita utk berkahwin..asalkan baju rina menutup aurat,itu dah lebih dari elok =)

Rina Lia (◕‿◕)✿ 18/5/12 10:42 PM  

waaa terima kasih korang..rasa nak nangis baca satu2 komen...haha...xmo pujuk..makin pujuk makin sedih boleh takk? hihi...;p

xpela..rina dah ok dah..dah redha..ape nak jadi jadilah labu..janji kawin..:)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus 19/5/12 11:15 AM  

sayang....eimy jwb soalan rina kat sini ek? YAKIN DIRI SENDIRI dtg dr hati kita sndri.

- senyum sentiasa
- make sure rina mudah bergerak dgn baju tu + selesa (WLPN HAKIKAT RINA TAK SUKA DESIGN TU)
- just ignore semua pemikiran negatif yg buat rina ckp tak lawa.
- tiap kali solat minta Dia tingkatkan keyakinan Rina. Insya-Allah
- bangun pagi2 cakap kat diri sendiri "aku akan jd pengantin yg cantik wlpn baju simple. smileeeee"

he heeee :)

blackroses 21/5/12 11:50 AM  

awk.
sy baru fitting baju sanding semalam.
baju baru..tapi ape yg di request semua tak sama lgsg.
colour lari.
design lari.
besar+gelebeh+tak kemas

:-(
sadly horror.
sedih sgt.

sarahhernyzar 22/5/12 6:20 PM  

huhu. me takot. huhu. tp x pe. kita paling cantik on the day. boleh pasan punya !

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top