Wednesday, May 16, 2012

FOKUS

Alhamdulillah..
dah selesai pun final exam
phew~~
pengsan okeh..
ok, jangan tanya pasal paper tu camne ye =P

Apa apa pun, sekarang boleh fokus terhadap persiapan kahwin yay!!
lagi 10 hari insyaAllah..

perasaan sekarang,
SANGAT SANGAT RISAU!

risau kalau takde orang datang, kosong je dewan
risau kalau terlebih orang datang sampai tak cukup makanan
risau kalau ada yang sakit time tu
risau kalau ada vendor buat hal
risau kalau baju tak cantik
risau kalau sakit perut time bersanding
risau tetiba hujan lebat hari tu
risau tetiba tok kadi takde
risau dengan segala perkara perkara buruk..

nauzubillah minzalik..

ya Allah...lancarkan lah semuanya..

T___T

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

FY 17/5/12 8:56 AM  

rina dear..byk2kan doa..kita dah berikhtiar,tawakal je kat Allah =)

ciksusu 17/5/12 9:09 AM  

hope semuanye ok ;)

maryaaaaaaa 17/5/12 9:47 AM  

Insyaallah semua ok... jgn risau2 sgt ye :)

Miss Ika 17/5/12 3:08 PM  

Tak sabar nak abes jugak. Huk Huk

Rina Lia (◕‿◕)✿ 17/5/12 5:48 PM  

aminnnn terima kasih semua :))

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top