Friday, May 11, 2012

Contest for Bride to be only!

Assalammualaikum semua =)

ye rina busy tapi sempat je kan duk update blog hihi
sebenarnya blog ni bukan sekadar hobi, atau mengisi masa terluang yang sebenarnya takde pun huhu
blog ni adalah salah satu punca pendapatan rina dan juga melalui blog rina dapat macam macam sponsor for my wedding
Alhamdulillah =)

jadi walaupun bz, rina pasti akan cuba untuk update sekali sehari.
alaa berapa minit je pun tulis blog.
untuk entry ni, 5 minit dah siap
haha!

sebabnya rina tak perlu nak fikir apa rina nak tulis
semuanya keluar mencurah curah di ladang gandum =P

so back to the main point,
kepada Bride to be di luar sana!! 

kenapa tak join contest Qarmasutra ni?
hadiah best kottt
baik join sekarang!
so boleh kumpul like dari sekaranggg
peluang untuk menang akan lebih tinggi!


kalau nak join klik banner diatas tau!


Semoga Berjaya =)

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top