Thursday, May 10, 2012

Every little things..

Assalammualaikum,

Hari ini, entry tanpa gambar lagi..rina nak update beberapa cerita dalam 1 entry =P

1) Alhamdulillah, dah selesai 1 exam paper semalam. memang banyak tak boleh buat as expected =( tapi harap sangat boleh B atleast..rabu hadapan ada 1 more paper, insyaAllah paper terakhir untuk Master rina. lepas tu buat research pulak. rasa macam semangat nak score for this final paper since carry mark teruk =( nak jadi lecturer maybe cgpa perlu tinggi juga..kot? nak buat PhD pon tengok cgpa kot..tak sure. tapi kan, rina tak sabar nak buat research. mesti best dapat stay up buat thesis dengan suami hehe...my fiancee pun ambil master sama sama dengan rina ni =)

2) Sekarang ni tengah kursus di ILSAS, Uniten. Kursus Advanced Power System Protection. Pehh memang advanced. tiba tiba rina kembali bersemangat nak meningkatkan keupayaan diri cewahhh. lepas kawin ni, nak fokus sangat sangat terhadap kerja. nak belajar secara teratur setiap skop dalam protection =P semangat takkk? hahah! 

3) Alhamdulillah rina dah jumpa projector. FREE pulak tu! yay! boleh tayangkan video masa kenduri nanti.video apa? sila datang dan tengok nanti ye! tinggal nak cari whitescreen. or maybe pancar kat dinding je hahah..

4) oh, rina tak buat lagi jemputan di blog. nanti rina buat ye =) actually ramai lagi tak dijemput. huhu. tak sempat =(

5) Kereta rina calar lagi waaa..terlanggar divider time keluar parking. aiyooo banyak careless =( rasa macam nak pakai kancil balik. kereta tu bagi en tunang pakai. tapi masalahnya opis dia susah parking. lagi bahaya..dia pun banyak naik motor je..(yang sebenarnya best bawak kereta baru hihi, sorry kancil, I miss you =P)

6) Alhamdulillah, kunci  rumah akan dapat Isnin ni. tapi air takde lagi. elektrik je dah ada. takpela, janji kunci dah dapat. boleh pindah pindah barang sikit. tapi grill tak pasang lagi T__T

7) Takut nak timbang berat badan. sebab tak diet dan tak eksesais pun hahaha. haritu fitting baju, lemak di perut menggelebeh nampak. sobsob...

8) Bisnes rina, bisnes jubah, barang bayi, ditutup buat sementara waktu. takut tak terlayan, nanti marah customer kannn

9) Wahhh tak lama lagi nak kahwin..biar betul..risau pulak..tapi at the same time tak sabar nak settlekan segalanya..letih jugak fikir hal hal berkaitan kahwin ni..

10) Duit mengalir bagaikan sungai...seriously..ya Allah, murahkan lah rezeki kami...permudahkan lah semuanya..aminn..

ok, tu je update yang ingat buat masa ni =)



4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cik Diana 10/5/12 8:34 PM  

best Of luck rina. ;)

Liya Laa 10/5/12 10:23 PM  

So many story but I wish all the best Rina :)

Anis_Apis 11/5/12 8:11 AM  

dh dapat kad rina dah!!! weeee

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top