Saturday, March 20, 2010

My apologize to all of you and others~*

 as usual, bila nak exam je, mesti minta maaf dengan semua orang..
it's common kan..
supaya kita semua dipermudahkan nanti time jawab exam..

so..rina nak minta maaf dekat semuaaaa orang
especially uniten students and lecturers 
maafkan rina if ada sakitkan hati sesiapa
lepas tu rina mengumpat sesiapa ke..
rina ada azam x nak mengumpat..
i tried n still trying..
but sumtimes ada tekeluar and kadang2 rina terpaksa dengar (syubhah)
so..
rina minta maaf sangat..
rina pun maafkan jela semua orang kalau2 ada mengumpat rina
hahaha
kompem ade kannnn
tak caye la takde zzzz =P

ok serius balik
minta maaf k!
janji tak buat lagi =)

*****

secondly,
nak wish Best of Luck buat semuua yang nak final exam
semoga kita semua dipermudahkan
and get the best result!

ni jadual exam terakhir rina *insyaAllah




 takutnya!!
paling takut subject Power System Communication
sebab banyakkkkkkkk nak hafal
boleh ke nii T__T

*****

takpe2.
berjuang selama seminggu je lagi!!

it is almost over!

Nak share pic class terakhir

 

Kelas Artificial Intelligence
I'm in the black scarf!
hahaha

Weeser la ni semangat nak take a photo for his last class
Luckily, his last class also is my last class
yey

*it will be a great memory to be remembered*



6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

enjelinajolipit 20/3/10 8:34 PM  

gudluck!
kalo rase takleh nak jawab, tido je dulu.
takpe.
nanti mesti mimpi

doop 20/3/10 10:55 PM  

gudluck! lepas habis AI jgn lupe jerit kuat2. hahaha

Rina (◕‿◕)✿ 21/3/10 7:44 AM  

enjelina: hahahaha! thanks for the idea :P

doop : ingat nak joget2 skali haha

cruSadER 22/3/10 12:39 AM  

Camera ini nampak bagus la...

Nasib baik ade weeser!

Nazatul shima 23/3/10 12:22 AM  

good luck ok rina!!:)

Rina (◕‿◕)✿ 23/3/10 9:38 AM  

crusader : oh, camera weeser ke? patut blur je haha

cma : thanks! :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top