Friday, March 12, 2010

Besines besines aaaaaaaaaaaaaa i want money!

hmm...
camne nak dapat duet dengan mudah?
*tapi taknak yang kene cari2 orang ok*
*judi pon same ye*

rina ingat nak buat bisnes blog..
so sekarang tengah cari2 pemborong.
tak kisah la pemborong barang apa.
janji boleh jual
and modal tak tinggi..

any idea??

nanti lepas je final exam, terus nak serius dalam bidang ni
tak sabarnyeee nak abes exam!!!!!!!!!!!!!!!

ok project tak siap lagi

T__T

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Saiful Akmal 13/3/10 12:06 AM  

buat marketing. promote produk/servis org kt blog rina.

enjelinajolipit 13/3/10 1:41 PM  

try jadi madu tokti. hikhik.

syamim,  14/3/10 7:23 PM  

rina...my brother is a wholeseller for crocs, levis jeans,hacket of paris jackets, polo ralph lauren, and osskosh baby clothing. sume original so dun expect kos rendah sgt la. if berminat let me know k.

Rina (◕‿◕)✿ 14/3/10 10:39 PM  

epul : sapela nak iklan kat cni..pelawat pn x sampai 100 org seari hoho

enjelina : idea yang bagus!!!! haha

syamim : hoo..laku ke jual mahal2..selalu mahal2, orang beli kat kedai baru bleh test2 n dpt confirmkan kualiti..huhu

ilyani 24/3/10 9:53 AM  

wah. hari tu masa cuti sem, kat rumah ade gak bukak blogshop (kebetulan masa tu mak nak bukak kedai, tapi takde org rajin nak pi jaga).. cuba2 la tgk mine:

http://kedai-i.blogspot.com

takat ni jual blouse, tshirt.. (brg2 yg mak order la). dulu2 penah jual one drop perfumes.. ok gak la.. walaupun tak laju sgt.. part time je jaga blogshop tu pun ;)

adik sy jual sabun ape ntah nama dia yg hilangkan ngantuk.. ehehe.. student2 ramai beli tu. modal rendah jgk.

nyway, all the best!

Rina (◕‿◕)✿ 24/3/10 10:12 AM  

waa yeke! x sabarnye rina nak bukak blogshop! nanti rina da bukak rina bagi ilyani link lak. exchange2 hehe
besh2

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top