Thursday, March 04, 2010

You are Beautiful - Finished!!!!!!

At last!
setelah marathon selama 2 ari setengah, saye dengan ini khatam cerita You're Beautiful yang mempunyai 16 episod.
 Al-Quran bejanggut nak khatam. ok. insaf. T__T


rina bagi 5 stars untuk series ni! yey!
hehehe

boleh masuk dalam list2 series favourite selain Full House, 1 litre tears, Wonderful Life and banyakkk lagi
Time kasih Mun. nanti pas exam share cerita lagi ekk
pas exam ok hahaha =p

synopsis2 taknak kasi
korang tengok sendiri
haha padahal malas =p

just nak share pics je
enjoy~

Jeremy - Hepi go lucky type..hmmm tak minat sangat

 
ehhh macam akim AF7 kan??


ni avatar Jeremy. cuteee tapi nape masam??
 

Go Mi Nam kot - ni heroin dia. comellll sangat!!
mata bulattt
pipi gebu putih bersih!
innocent je.
suke2


ni plak avatar die. bulatnyeee
  
lagi comellllllll
  

 Jung Yong Hwa..the good Hyung hehe
hensem gak
baik sangatt
tapi cam x beminat lak
ceh cam dia minat aku je hihi



ni avatar die. sesuai sangat lah

and the last one
the hero!
Hyung Min!!

sangattt hensem lah
suke2.
gatal seminit
seminit je ok =P



(^__^)v


ni avatar die. sume masam je. sebab dia memang muka ketat je dalam citer ni
tapi hensem gak x kire hahah
  

  

Ni paling comel
Avatar dorang kawin hehee
 

-A.N.Jell-
 

kepada pemilik gambar :
time kasih untuk gambar2 ini
lupe nak save link korang
jangan saman2 tau
sorii
hihi

sekian

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nazatul shima 4/3/10 6:48 PM  

rina..cam bez je citer ni..kena carik ni..:)

shaz 5/3/10 8:17 AM  

yes..cte ni sgt menarik..
lagu2 pn best..even dh 3 bln cte 2 berakhir,still addicted..msih mengikuti perkembangan dorg...especially shin woo and jeremy..huhu

cocktail 10/3/10 10:39 PM  

ko download kat mane weh..bg ak link..

Rina (◕‿◕)✿ 11/3/10 9:54 AM  

cma : besh glerr..carik2 :)

shaz : hyung min??? hihi

cocktail : aku amek dr kwn je hoho..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top