Monday, March 22, 2010

Kesayangangku~*



miss them so much!
merekalah penawar hatiku. cewah! hikhik


anyway, alhamdulillah rina bejaya jadi antara bloggers bertuah untuk pergi ke funfair Gatsby!!


yeyyy!
hepiii sangat!
ingat tak dapat g dah!

so rina boleh bawak sorang teman~

nak bawak sape ek??

sape nak ikot?
sile angkat perut! =P

ok. nak g sambung study
1 done, 2 more paper to go!




14 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

intanurulfateha (◡‿◡✿) 23/3/10 11:45 AM  

.huuu jumppe kt sne
.tp i malu aihhh
.buat3 x kenal lah nnti ;D

Hazzy Ishak 23/3/10 12:47 PM  

hak hak hak
komen tak menahan lah intan

i am not going
dah terlepas
sebab lambat sgt decide nak pegi ke tak
last2 kecewa sendiri
huhu

Mr Rulez 23/3/10 2:42 PM  

elow..congrat lar yer..susah nk dapat 2..hehe

Nazatul shima 23/3/10 3:56 PM  

congrat2..:) cma xdpt pon..hehee..

Rina (◕‿◕)✿ 23/3/10 4:28 PM  

intan : hehe. i lagi malu k. xkenal sape2. intan pemes xpe ;D

hazzy : oo..ala..xpela..jumpe nex time :)

epul : nak pegi? sile angkt perut dengan lbih tggi lagi ahaks

mr rulez : thanks :))

Saiful Akmal 23/3/10 5:14 PM  

xle nk angkat tinggi lg..sbb perut sy flat ok... ;P

enjelinajolipit 23/3/10 8:45 PM  

malas nak buat entri tuh. haahah! malas! malas! malas!

Rina (◕‿◕)✿ 23/3/10 9:19 PM  

cma : ala yeke..kalu x leh jumpe2 :)

epul : oo kalo cmtu, sile naikkan scepat mungkin lol~

enjelina : oh xya repeat banyak kli. rina tau lame da, enjelina mmg malas wkakkakak :P

ilyani 23/3/10 10:49 PM  

i dapat dapat jugak!!! XD
tapi tak konfem lg bleh pegi ke tak. am from penang here :( lagipon time tu musim nak exam.. haih..

btw thx dropping by mine. cantek aar ur blog layout ;)

Rina (◕‿◕)✿ 24/3/10 3:17 AM  

bukan lagi seminggu ke exam after tu XD

hehe.pegila pegila :D

thanks. urs pon comel. kotak2 gak hehe

viruspadu 26/3/10 7:59 AM  

insyaAllah akak pun pegi :)

Rina (◕‿◕)✿ 26/3/10 8:15 AM  

bawak anoi ngan cica skali tau! peminat nak tangkap gambar ni haha

Bro Framestone 26/3/10 8:44 AM  

Rina dapat ek.. boleh la kite jumpe kat sane...

nnt bro bawak choki choki ek huhuhu

BroFramestone Blog

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top