Friday, March 19, 2010

waa! ruginye!!

boleh pulak tetido semalam pukul 6 petang
baru bangun pagi ni kol 6.45 pagi?????

waaa
rugi satu malamm
tak pasal pasal subuh 2 rakaat jadi 9 rakaat =P
baru nak siapkan thesis semalam
and taknak kacau ari jumaat

so sekarang, thesis just siap full sampai chapter 4 je..
pening2 buat thesis ni
ade aje mistake

chapter 5 and 6 sambung lepas exam nanti..
sempat tak?
sempat kot huhu

sebab takde plan besuka ria pun =(

korang..sape ade plan merdeka yang mengeluarkan pebelanjaan murah2, roger2 la rina kat sini
heheheh

anyway, rina berjaya lagi jadi orang ke 100
for project alpha week cash for 2nd week!
dapat lagi rm20
^____^

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

enjelinajolipit 19/3/10 11:51 PM  

tesis sampai ch 6 ek???? pehhhhh


mujur aku sampai ch 5 je. tu pon hampir2 mati di usia muda.

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top