Thursday, March 11, 2010

Yey! dapat RM20!!

hahaha

RM20 pon kecoh
tapi serius, rasa cam dapat RM2000 je
hihiks

sebab first time kan
tak pernah lagi ni menang mana2 contests
masuk juta2
tapi tak pernah menang
kesian kan?
lalala

sebenarnya, rina dapat jadi 100 pertama untuk contest for Project Alpha tu
rina buat entry ini
and terpilih jadi pemenang
dan dapat RM20 seperti yang dijanjikan

Alhamdulillah...

rina buat gak contest untuk week 2 kat sini
tapi tak dapat result lagi

nanti week 3 pon nak try lagi
yey.
seronok2.

^__^

ehh kejap..lepas Nuffnang hantar email cakap da berjaya, ada kene buat pape tak lepas tu????

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

wanie 11/3/10 7:49 AM  

wahhh bez2! ala rina..tp wani x reti nk wt entri dlm english..nnt brtrabur..bm x bole ea..

Rina (◕‿◕)✿ 11/3/10 9:50 AM  

hehe..

boleh je rasenye.
tgok ramai nje buat in bm

lepas tu kalau advetorial nuffnang cam intannurulfateha,viruspadu,sepet etc. selalu buat semua in BM.

rasanye x kisah..cuba tanye intan tu, wani baik dengan die kan? pastu gtau rina ek hehe :)

enjelinajolipit 11/3/10 12:32 PM  

nuffnang kate, kalo dapat emel bgtau dah bejaye, sila pos wang rm20 ke rumah jelina dengan kadar segera.

Nazatul shima 11/3/10 1:51 PM  

congrats rina!:) pasni ley la beli topup..hehe..

Rina (◕‿◕)✿ 11/3/10 3:44 PM  

enjelina : hahah. mengong~

cma : hihi. nak kumpul2 bagi sampai rm2k. lagi 20 tahun lagi kot :p

Maharani 11/3/10 6:08 PM  

rajin nyer join contest! best la. Senang dpt hadiah. good luck eh!

anyway, thanks sbb clicked my nuffang. i dtg cni nak click ur nuffnang tp tidooo dah. nnt i dtg lagik eh. u xde shoutbox ker?

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top