Wednesday, March 31, 2010

Tawaran untuk Uniten students yang nak sambung Master :)

Salam and hi all~

Tadi Puan Yasmin call rina..

Dia kata dia memerlukan a graduate student untuk jadi Research Assistant (R.A)
dia sambil buat master.

++ Master in research
++ start : immediately
++ place : uniten la
++ habis by August 2011 (paling lewat December 2011)
++ Gaji : around RM1500
++ bayaran master : only 10% from total fee
++ Qualification : Degree EP or EE + Cgpa : 3.0 above + hardworking + hardworking hehe :p

if berminat email la dia --> yasmin@uniten.edu.my

Dr. Yasmin tegaskan dia memang akan push student dia but she will guide them in every steps. but she want to finish her project on time!



9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Saiful Akmal 31/3/10 7:56 PM  

btol ke rina..?pn yasmin de ckp x, yg die offer RA ni utk bidang ape..?maksud epul majoring utk pe...?

Rina (◕‿◕)✿ 31/3/10 8:05 PM  

btol la~
xde plak..
but she is more to ee..

research tu da dibuat oleh student fyp, so just sambung je..

meen 31/3/10 8:25 PM  

apa lagi rina, sambung study r!

Nazatul shima 31/3/10 8:38 PM  

dak usm ley tak?hehehe,,

Rina (◕‿◕)✿ 31/3/10 8:40 PM  

meen : xbolela~

cma : hehe xtaula..mcm x boleh. tp y not email je dia..mane tau kan :)

syamim,  31/3/10 8:53 PM  

sambung rina jangan x sambung.hahahaha...rina da x sabor nak kawen ni...kekeke

Rina (◕‿◕)✿ 31/3/10 9:15 PM  

erk..nak kawin ngan sape lak syamim..huhu

enjelinajolipit 1/4/10 3:12 AM  

er...................
xde degree dlm yg tersebut di atas. huhu

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top