Saturday, March 06, 2010

menulis nulis tulis ulis ulas

ok. da lama rasenye tak merepek repek dalam blog ni
menulis ikut suka
tanpa hala tuju
tanpa pikir ape orang lain nak pikir
tanpa tulis ikut susunan and cantikcantik

arini panassss sangat lahh. bukan arini je, ari2 pon panas. orang cakap lapisan ozon menipisla, pembakaran terbuka la, tapi bagi rina, disebalik kepanasan ni ialah Allah cuba memberi kita peringatan akan azab yang sedang menanti mereka yang ingkar padaNYA.
yelah..makin hari makin ramai lupa tentang dosa dan pahala termasukla rina...huhu
so marilah kawan2 kadang2 kita ambil masa untuk muhasabah diri kita..cuba perbaiki mana yang lemah mana yang salah =)

actually, rina banyakk sangat kerja lately ni..lagi 2 minggu nak Final Exam dah. maknanya, less than a month, life rina di uniten bakal berakhir. hmmm..rina memang nak cerita tentang life di uniten overall..tapi bukan sekarang la
sekarang ni rina cuma fokus untuk score dalam final exam ni..siapkan fyp dengan sempurna without regret..dan cuba perbaiki hubungan rina dan kawan2 di uniten agar hubungan ini tidak akan berakhir sampai di sini saje..

pasal gradnite..yep..memang pressure..tapi rina da nampak mesti akan pressure nanti..rina da bersedia..ape2 yang terjadi..tanggungjawab tetap tanggungjawab..kita tak boleh lari darinya
rina bukan la orang penting dalam gradnite tapi i try my very best to give all i can..
yelah..bukan gradnite je nak tumpu, masih ade banyak pekara yang perlu difikirkan..
papepun rina harap, gradnite kali ni memuaskan hati semua..meninggalkan kenangan yang indah di ingatan masing2..

sometimes rina fikir balik..rina rasa berdosa jugak buat gradnite ni..macam bersubahat buat something yang tak elok je..semalam rina suruh adib remind semua di blog gradnite untuk berpakaian sopan dan jaga tingkah laku masing masing..hope dengan reminder tu, takdela rina dan yang lain dapat tempias dosa same..
niat rina sekarang hanya nak bagii kenangan kepada semua kawan2 di uniten. tak tahula masih bedosa atau tak..tapi yang pasti, rina da separuh jalan dan tak boleh berpatah balik..
walaupun gradnite ni tak seperti yang rina bayangkan setahun yang lepas..berbaju warna sama dengan sidia..makan bersama..create a memory together..tapi takpe..sebab ia akan tetap menjadi kenangan rina dan dia..cuma yang berbeza hanyalah rina tiada di hati dia lagi..but it's ok..i think..yes. it will be ok..kan? ='(

ape2 pun..gradnite team sangat best..wlaupun ade macam2 hal belaku, kami sentiasa jalankan tugas kami without turning back. i love u guys lah! pls tangkap gambar same2 ok.. penting tau for me huhu.

ape lagi nak cakap ye..
dah takde pape kot..
nak pegi pasar malam ni..
ajak adah,jem and miza teman..nasib baik rina masih ade mereka =')
sedih tiba2..
if rina kaya..rina bagi korang rumah banglo sorang sebijik, nasib baik tak kaye hahahah

lets be happy..it just less than 1 month to survive..

please Allah, make me stronger each day. please..

8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

enjelinajolipit 6/3/10 6:23 PM  

eh, kamu buat saya teringat kenangan lama.............

enjelinajolipit 6/3/10 9:46 PM  

kalo lu kaya, bagi duit utk gua makan dulu. banglo tu blakang cerita. now gua nak makan yg mahal2.

- Gie - 7/3/10 1:39 AM  

huehue..siot x ajak

Rina (◕‿◕)✿ 7/3/10 9:10 AM  

enjelina : ape kenangan dulu tu??

hehe. kalo kaye rina wat kenduri jemput sume bloggers dtg. lu duduk tmpat vip ahha

gie : erk. cmne nak ajak. org tu g beli hp baru ehem ehem

adah,  7/3/10 1:07 PM  

t ko da kaya jgn lpr roger ak,nk claim banglo,haha!!!

Rina (◕‿◕)✿ 7/3/10 5:26 PM  

eh aku silap tulis banglo! nak tulis bangla sebenanye kehkeh

Anonymous,  7/3/10 7:21 PM  

oit makcik rin..asal x tulis dlm bi..hehehe..kate nk practice..:P
-far

Rina (◕‿◕)✿ 7/3/10 7:48 PM  

haha. x terer lagi english xleh tulis. nanti orang bukan btolkan, kene kutuk ade la haha.

nanti2. one day :P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top