Wednesday, March 21, 2012

Rezeki nak kahwin agaknya..boleh menang contest..syukur

Assalammualaikum semua,

terpanjang pulak tajuk hee
sebenarnya rina tengah malas nak update blog

tapi idea banyak cuma malas je
so ku gigihkan jua =P

nak cerita yang rina menang contest lagi..
alhamdulillah..

selama ni punya susah nak menang contest..tapi bila nak kahwin ni, banyak juga rina menang..
mungkin ini yang dikatakan rezeki nak kahwin =)

korang yang nak kahwin ni pun, rajin rajinla join contest, mana lah tahu ada rezeki kan? ^__^
yang penting usaha dan tawakal!

baru jap tadi rina dapat tahu rina menang contest by Pameran Pengantin Malaysia
rina buat entry Pengenalan, Penaja dan Penutup
akhirnya rina menang tempat ke -2 iaitu sewan baju Arma Abd Rahman Wedding Couture bernilai Rm5000

giler tak? tak kusangka dapat menyarungkan baju designer terkenal macam Arma??!
rasa nervous pulak..
sesuai ke baju Arma kat badan rina yang gemuk pendek ni?
sesuai ke nak pakai baju hebat di kenduri rina yang biasa biasa ni?
T__T

tapi en tunang cakap,
dah free ambik je, jangan banyak cakap..
hihi..

so kami terima dengan hati terbuka..
tak tahu nak buat baju ape..
maybe baju bertandang..
sebab bertandang buat di rumah pihak lelaki yang berada di Kelantan, jadi rina fikir nak ambil yang sopan dan simple jela =)

sebelum ni rina sewa dengan kak Fiza
maybe terpaksa cancel lah..
harap harap kak fiza faham..
rina rasa dia OK je, sebab dia memang SANGAT BAIK ye!
rina masih ambil pelamin dan make up dengan dia..
sape nak pakej murah tapi meletup, sila lah contact kak fiza ni. tau! =)

oh ye, rina nak senaraikan sikit ape contest (melibatkan wedding) yang rina telah menang

 Veil

Fresh Flower Handbouquet

Fresh Flower HandBouquet

Fresh Flower HandBouquet

Wedding Personalize Calendar

Doilies Brown Paper (50)

Fabric Corsages

Small Rice Cooker
by D'ara catering


 alhamdulillah..

walaupun maybe bagi sesetengah orang ini adalah benda remeh,kecik atau murah
tapi seriously for me it means a lot!
rina sangat bersyukur..

sangat berterima kasih kepada semua penaja penaja..
nanti after wedding for sure rina akan review satu satu =)

sebenarnya, ada lagi ramaiiiii Bride-to-be bloggers yang lebih besttt siap dapat tajaan dari pelbagai pihak!
dari diorang lah rina dapat semangattt untuk berblog kembali sambil menjana pendapatan dari Nuffnang 
dah cash out RM150 ++

tapi sekarang earning berhenti lak..kenapa ya Nuffnang?? =(

so next contest?
takde ke sapa sapa nak buat contest hadiahnya bunga telur? takpun honeymoon? takpun kek hantaran?
takpun photographer?
hihi..demand..

kepada bride-to-be yang sedang membaca, jangan lupa tau join contest banyak banyak..
mana tahu rezeki korang dapat menang 1 pun jadilah.. =)

terima kasih juga pada mereka yang memberi sokongan dan semangat pada rina (tibatiba)
okla, ayat dah tunggang langgang hehe..

wassalam..



13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

delarocha 21/3/12 8:55 PM  

murah rezeki :-)

choclairissa @ intan marliana 21/3/12 9:11 PM  

rina mmg creative n patut menang...xsabar nk buat hbq rina :)

ciksusu 21/3/12 9:55 PM  

tahniah rina!! :)

~ NANA ~ 21/3/12 10:13 PM  

byknye rina menang! mmg rezeki la tu...hehe.... hand bouquet sampai 3??? wahhh lengkap blh pakai time nikah, sanding & bertandang...hihi

ESYAH AZMAN 21/3/12 11:45 PM  
This comment has been removed by the author.
ESYAH AZMAN 21/3/12 11:48 PM  
This comment has been removed by the author.
Nisa Dawi 22/3/12 8:33 AM  

Tahniah Rina..=) murah rezeki..banyak benda dah tak perlu fikir tu..alhamdulillah....=)

Honey Lalala 22/3/12 8:34 AM  

rina,nnt share la link contest sama,hani pon nk join gak =)

FY 22/3/12 11:38 AM  

murah rezeki Rina..congrats sayang..jgn lupe jemput FY nanti =)

sharz syaz 22/3/12 12:34 PM  

tahniah rina..memang patut pon rina menang sebab entry rina memang best-best!! =)

dHanna-the-secret-agent 22/3/12 2:25 PM  

woooooooooooooooowww!!! rina kau menang yang arma tuuu. pheeewwiiitttt!!! mesti cantikkk punyeeeeee. congratss babe! :)

Rina Lia (◕‿◕)✿ 22/3/12 9:11 PM  

terima kasih semua..love u all...harap kita sama sama dimurahkan rezeki..AMIN :)

fatinfaqhtee 22/3/12 10:52 PM  

alhamdulilah. murah rezeki. tahniah !

best tuh u menang arma. baju diorg tuk bertudung pon cntik2 taw !
majlis tunang irene nadia pon menang under diorg kan if tak silap ? mesti baju u cntik. xyah nk pening2 dh ;)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top