Friday, April 23, 2010

beza masa umur 13 tahun ngan masa umur 23 tahun~

memang banyak beza
tapi 1 of them yang rina baru realize semalam..
is..
time umur rina 13 tahun, kalau posmen datang, rina hanya akan dapat kad raya, surat peminat *opss, kad raya, lagi2 kad raya, sampai penoh peti surat ngan kad raya
pas raya, penoh dalam tong sampah pula hihi

tapi bila rina berumur 23 tahun *ok belum lagi.masih ada 4 bulan lagi =P
peti surat rina penoh dengan kad undangan kawin, bil tmnet, kad kawin, lagi2 kad kawin
hehehe
padehal 1 keping je pon

tapi cam excited nye, dapat kad kawin dari ex roomate rina masa form 5 dulu =D

da tua rupanya
kawan2 pun ramai nak kawin
*pls jangan tanya "rina bile lak?" pls plssss jangan tanye ok? =P


Congrates Ecah..Semoga bahagia ke akhir hayat..
macam nak datang tapi...
Jengka, Pahang...cam jauh sangat je..nak travel sesorang

tapi ada sorang lagi kawan rina kawin

1 Mei gak

Teng nama dia, kawan UNITEN
takde card plak nak tnjuk huhu

Congrates untuk Teng gak..semoga bahagia ke akhir hayat..

mane satu nak datang ni..
rasa cam nak g yang ecah..sebab lebih rapat dengan ecah..
lagipun lama giler x jumpe.
tapi jauh sangat
so maybe pegi yang Teng je kot

Makan free lagi yeah~


8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

FeeQ 23/4/10 1:48 PM  

haha bila u nak kawin? huhu
I love to attend wedding XD can snap2 photo ^^ and of course free food XD

Pr0t0typ3 23/4/10 3:13 PM  

Rina bile lak? \(^.-)/ miahahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) 23/4/10 5:29 PM  

.fuhh suspen
.i ingat u yg kawen ;p

Rina (◕‿◕)✿ 23/4/10 8:31 PM  

ceh! sengaje je feeq ngan prototype ni!

intan : hihi..lambat lagi la..tggu cik intan ngan rumate dlu kawen :D

azie,  23/4/10 8:48 PM  

xdpt pn invitation from teng..kohkoh :p

btw, wedding eyfa pn 28mei ni :)

Rina (◕‿◕)✿ 24/4/10 10:58 AM  

ak pon dpt jmputan mulut je time grdnite

eyfa xjmpt ak mlula haha

NurHappiness 25/4/10 2:36 PM  

rina..
ecah ke kawen ni?? ecah klas 515 kn2?? klasmate kite.. trkejut... ari tu ade jmpe juge kat kuantan.. tp dh lame juge la.. taun lpas2 kot..
rase cm nak gi je..huu..

Rina (◕‿◕)✿ 25/4/10 8:19 PM  

a ah ehehe. tekejut2. nak pegi jugak..tp mcm xdpt je...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top