Saturday, April 03, 2010

busy busy busy macam perdana mentery (sengaja letak y bagi cam pantun lol) ok panjang lak tajuk

Busynyee
ingatkan abes exam kurang la busy
tapi macam makin letih je
hmm..

satu
busy dengan FYP ofcoz!
ada lagi 2 chapters nak mengarang, n draft thesis nak betulkan
presentation lagi
n pamplets lagi
too many things

dua
busy dengan gradnite
tapi enjoy je kot.
no pressure
thanks semua2 yang tolong2, teman2, guide2
thanks!

tiga
busy jalan2
hihihi
kate merdeka exam?
mane boleh x jalan2 :P

empat
busy tengok k-drama
hahaaha, tido ari2 lewat sebab ni punye pasal la
x siap thesis pon sebab ni
haih
xpe..1 more episode
malam ni nak abeskan
hahah

lima
busy dengan family
sayekan anak yang taat
dan dreba kepada parent saye
maka dengan itu, paham2 jelah hihi

enam
busy dengan fesbuk dan blog
ok. ini mesti masuk senarai :P

sekian saje list busy saye yang sebenarnye xdela busy sangat tapi buat2 busy gak
haha

nanti rina update betol2 k
banyak nak cerita ni
^__^

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nazatul shima 3/4/10 1:00 AM  

rina..nnti jgn lupe letak pic gradnite ye..:)

a d r e y n i e e l i s y a 3/4/10 1:08 AM  

wah!! banyaknya list...
hihih

anyway!!!
good job lah rina

enjelinajolipit 3/4/10 1:17 AM  

gua bizi dengan diri sendri dan gua agak kelamkabut bahagi masa antara blog, gem dan pesbuk. oh, lupe. bopren. hahahaha

Rina (◕‿◕)✿ 3/4/10 8:08 AM  

cma : ok :) sedih cma xnak g..

adrey : hehe thanks! kwn baru :)

enjelina : haha poyo ok. mentang2 gua xde boifren :P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top