Friday, April 09, 2010

dalam dilema..

ok..banyak post dalam satu hari..

tapi ni just nak luahkan perasaan je..
dalam dilema ni..

ingat cam nak amik je 1st position in the previous post ni.
sebab rm1.5k =P
takde kot part time yang gaji tinggi camni..
sementara tunggu TNB panggil kan *yakin giler TNB nak panggil =P

ingatkan macam nak kerja waiter ke, cikgu ganti ke, cikgu tadika ke dulu..saje nak kumpul experience kerja2  mcam ni dulu tapi memandangkan kewangan family rina skarang ni cam x betul, rina rasa rina patut grab the best opportunity..

tapi xmau balik uniten lagi..='(

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

meen 10/4/10 12:37 AM  

try je bknnye ada salah pon...
masa dpn di tangan anda!

.h.o.p.e. 10/4/10 5:29 PM  

apply je rina..
go go rina!!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top