Monday, April 26, 2010

Blog

Haha. tiru 1 of my friends, Azrie punya tajuk (after this, bukan ur friend je yang datang lawat blog hihi)


what is actually blog to me?
why I'm blogging?

da obvious,jelas dan nyata tujuan Rina blog
tercatat kat About Me di sidebar or di sini

"I love to share my thoughts, stories even knowledge with people - the reasons why this blog is here."
 
rina akan tulis apa yang rina ingin share sahaja
and of course, bukan semua perkara rina boleh share..
same as u guys, rina pun ada rahsia dan perasaan malu dalam diri
fyi, rina sangat berahsia sebenarnya..
sometimes, apa yang rina cakap, apa yang korang nampak, is not the real one :p

so, untuk diari peribadi, rina ada blog private.
hanya rina je boleh baca. 

untuk blog ni, rina mahu share dengan semua orang
rasa seronok sebab nanti dapat kawan baru
ada aktiviti nak buat
plus dapat pendapatan tambahan
yang pasti bukan nak glamour k lol
followers tu pun rina tak paksa.
im not a blogger yang "I follow u, u follow me back"
seikhlas hati kalau nak follow
and i really appreciate it

^___^

jom berblog!
besh~~

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Aidi-Safuan 26/4/10 5:27 PM  

hai rina. tak tengok latest entry aku? :D

ilyani 26/4/10 8:55 PM  

:))
ade ciba vision. eh rina apsal ha sejak dpt buffered earning, increment makin sikit pulak :(..

Rina (◕‿◕)✿ 26/4/10 10:25 PM  

yeke..xtaula..rina pnye nuffnang mmg skit je slalu..
maybe org kurang klik kot..

wawa 27/7/10 8:42 PM  

ni nak komen pasal entry yg kt Feeq tu. ;p

sama la, buat blog xnk org tau identiti sbnr. hehe.. cam malu jer. ;) tp bila tgk org story2 cam best la plakk, xde nk sorok2 identity.

DeKayRell Manik 23/5/12 12:38 PM  

best plak biler baca rina nyer blog ni.. loud n clear...

feel free singgah plak blog sis k..

http://dekayrell.blogsopt.com

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top