Sunday, April 11, 2010

Graduation Night 2010. dah basi tapi nak cerita gak

overall ok kot bagi rina
tapi rina tak suke sangat dorang wat gradnite tu jadi cam disko huhu
bia la orang cakap rina tak open minded ke ape ke
tapi rina da lah committe..kene tanggung dosa tak =(
tapi da minta ampun
Allah Maha Pengampun kan? =)
pasni nak hati2 jadi committee ape2 pon

tapi camne pon, rina tetap rasa hepi la tengok sume kengkawan hepi2
hehe

sume cantik giler malam tu
hensem2 gak =)
paling hensem hud kat belakang tu. opsss. hahaha

It was really  A Night To be Remembered!

Rina datang lewat 1 jam huhu
sebab petang tu tolong2 kat dewan Sri Endon sampai pukul 6..ingatkan sekejap je
tapi terlama..rugi tak bawa baju..tapi still..tukang make up rina n geng stay kat uniten, so nak tak nak kene balik UNITEN
make up kitorang paling murah. rm10 je hahah
tapi berbaloi2!

so, balik dah lambat, make up kene take turns, pakai tudung lagi
lepas tu sesat pulak
boleh pulak sesat 
samapi kol 9..
start kol 8 lebih
telepas la sikit2
rina sampai2 masa tu, cabutan bertuah yang pertama..

Emcee Gradnite is Adibah Noor
she was awesome!
dia datang dalam pukul 4, dan after bebincang dengan kami, commitee Gradnite tentang tentatif, dia dah dapat come out dengan plan yang macam2

penyanyi pulak Tilu, yaya, the Lala..
besh2 sumer

lepas tu ada magic show from Ajib the Magician

ada best dress, Mr and miss uniten
memang lawak. lagi2 member2 yang dapat n kene denda joget atas pentas
all performers memang sporting and pandai communicates with audience.
so Gradnite kali ni is totally different.
tak formal
relax and enjoy

yang baju putih n lip lap lip lap atas kepala tu win best dress

makanan lak, dengar cerita orang kata tak sedap.
tapi rina tak makan sangat pon
maybe penat sangat.
tapi yang rina tahu, committee dah survey dengan teliti pon nak ambik catering mana
biasela..caterer sure janji macam2
last2 come out hampeh

tapi still rasanye ok kot, banyak pilihan makanan..ada serve and stall
perfect for me.

okla dah panjang, saje cerita kat sini. kira diari la nanti dah tua2 nak baca =P
jom layan gambar lala

dengan geng dari foundation
macam tak berubah je dari foundation hahaha perasan
tah pape muka masing2. takde yang cantik. suma macam x jadi, esp gie baju merah reben itam.
ehhh korang sume merah. i je purple cis!

dengan geng2 power
power rangers =P
Course Electrical Power

ok. muka berkilau. cahaya keimanan tuu =D

gambar kat meja

gambar dengan Aizat AF n Ziana Zain
tipu je hehe

lagi gambar

ok. malas nak tunjuk dah.
banyak kat fesbuk. add lah nanti
nanti rina letak badge fesbuk kat sidebar

eh.
gambar after gradnite
the rock committee!!
love u guys lah! muahhh!


setel!



5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

meen 11/4/10 7:03 PM  

syok2.
bdk utp batch aku pon ada buat gk.
x byk je gamba dgn guys.
rina bkn rebutan para jejaka ker?
hohoho~
haaa, akim plak xde erk.

ilyani 11/4/10 9:19 PM  

wah glam nyee----- :))
congrats!!
jeles aa, i dulu grad tadek pun gradnite gilang gemilang camni..

dah balik rumah ke??

doop 11/4/10 11:57 PM  

siapkan thesis lah. =p

Rina (◕‿◕)✿ 12/4/10 12:15 AM  

meen : xde maknenye. xlaku. lelong singgit pun xde sape nak haha

hakim mane pegi event camni..die kan budak baik :)

ily : dahhh. tapi esok pegi uniten balik
tapi lepas hantar thesis esok, free la sikit :)

doop : dah siap lah :P

Aidi-Safuan 14/4/10 12:24 PM  

wow! sesat.
hebat! :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top