Thursday, April 01, 2010

Tubik derak nge mek mek klate =D

amacam?
rina ada macam mek pasir mas klate dop? hahah :P

inilah mek mek klate yang comey belako tu. rina sorang je sesat.

nasib baik dah boleh pehe sikit2 bahasa kelate melalui pengalaman yang ditimba lol

kami semua pegi Summit USJ then pegi Sunway Pyramid dengan objektif utama nak tolong Mek Mun carik dress untuk gradnite.
akhirnya berjaya. taniah mun. saye merasa sangat jeles.
huaaa tingin nak dress gak...tapi gemok pendek.sobsob ='(

lagi 3 hari je lagi nak Graduation Night Uniten.
macam takde perasaan :P

Rina pakai baju kurung je. sopan kan? hahahah.
mak pilihkan hehe..biase je..
pakai jela...takde sape nak tengok pun huhuh

pastu tibe2 nak share gambar makanan

kitorang makan kat Oldtown White Coffee






malas nak letak nama :P
lupa sebenarnye :P :P

anyway thanks korang for today~
sape minah indon pegang kamera tu? =_="
ini last pakai tudung fesyen macam ni
confirm.

9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

wanie 1/4/10 9:27 PM  

rinaaaa! pkai tdg syria ke tu?? cantikkk!

Rina (◕‿◕)✿ 1/4/10 10:46 PM  

xcntik ponnn! cm minah indon bekepale bulat :P

wanie 1/4/10 11:29 PM  

ishh xla rinaaa...mmg die pesen kne bulat2 muka..comel laaaa..!

ilyani 2/4/10 12:59 AM  

ok je. haha. saya pakai tudung ala syria pon rasa mcm kelakar jugak awal2.. mcm rupa indon pun ada :D tapi sbnrnya fine je :)

eh mcm nampak sedap pulak old town food dlm gambar ni.. aritu makan laksa biasa2 je..

Rina (◕‿◕)✿ 2/4/10 7:56 AM  

wanie : haha yekee. rasenye lagi sesuai ngan org muke kurus panjang la hehe

ilyani : tulaa.rase cam klaka gile. xnak pakai dah. confirm :p
sedap2. laksa die terbaik! pegi makan yang summit usj punye :)

munirah 2/4/10 8:27 AM  

cantek je la rina...aku suke la!
tenks korg tlg layan kerenah i...syg korgggggggggg~~~

tetibe rs mcm,segan plak nk pakai..huhu

Rina (◕‿◕)✿ 2/4/10 10:32 AM  

haha. mun pakai ape pon cantik ;)
welkam~ sayangg korg juge~

hihi. cntik la mek mun kte malam tu. tenggelam i camni :P

ElyaElmo 2/4/10 4:16 PM  

kelate kat mana :D

Aidi-Safuan 7/4/10 11:06 PM  

pergh... awex!
kenalkan semua sekaligus plz~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top